Fantoma, o energie persistentă! Fantomele oamenilor celebri

Fantoma, o energie persistentă! Fantomele oamenilor celebri

Frederic Myers, cercetător britanic, caracteriza fantoma ca fiind manifestarea unei energii personale persistentă. Myers este fondatorul Institutului de Cercetări Psihice din Londra și zeci de ani a efectuat studii în acest sens.

El a analizat experiențele a mii de subiecți care au declarat că au fost martori la astfel de apariții, că au avut viziuni, au auzit voci ale persoanelor defuncte, au primit semne sau mesaje. Myres a avansat ideea că între spirit și apropiații decedatului se produce un fenomen pe care l-a numit transmitere de gândire. Comunicarea dintre spirit și apropiații lui ia forma unor imagini, viziuni sau poate fi auditivă.

Ulterior, alți specialiști au preluat teoria lui Myers, completând că în urma unor tragedii pot apărea reprezentări spectrale. Apariția acestora este însoțită de senzația unui curent rece, ele pot trece prin pereți, degajă un miros specific, iar animalele de companie au un comportament ciudat, agresiv sau de apărare.

Fantomele comunică

Semnele prin care un spirit comunică sunt diverse. În primul rând, visele, apoi, senzația unei prezențe invizibile lângă dumneavoastră, mirosuri specifice sau semne. Alte întâmplări la fel de ciudate sunt cele în care întâlnim prieteni vechi ai defunctului, pe care nu i-am văzut ani de zile sau recuperăm obiecte pe care le consideram pierdute și aparțineau defunctului.

Au fost cazuri în care spiritul unui defunct apărut în vise a pus în gardă subiectul asupra unui eveniment tragic sau accident, care urmau să se producă.

Pentru că moartea este un imens necunoscut, ne este frică. Specialiștii au clasificat oamenii în trei categorii. Materialiști care cred că după moarte viața s-a încheiat, a doua categorie cred că după moarte există viață, dar nu înțeleg sub ce formă, iar cea de a treia este formată din cei inițiați care cred în evoluția spiritului după moarte.

Fantoma

Eglen Garett, cercetător american, relata cum trei zile de la moartea unei persoane se desprind din corpul său spirale de energie. În România, Valeriu Popa a înregistrat pe fotografie, timp de trei zile, ieșirea sufletului din corp. Un cercetător rus Serghiev, a reușit să descopere prin măsurători, la o distanță de 4 metri de un cadavru, un câmp de forță electromagnetic foarte puternic.

Fantomele oamenilor celebri

Paul O’Grady este un cunoscut prezentator care în anul 2018 a prezentat NHS Heroes Awards. Dincolo de cariera profesională, în viața de zi cu zi, O’Grady se confrunta cu o problemă gravă. Conform declaraţiilor sale, locuinţa sa este bântuită de fantoma unei cântăreţe, Cilla Black.

Pentru că această situație continua din 2015, anul morții cântăreţei, O’Grady a recurs la un ritual de exorcizare. Pentru unii dintre noi, aceste declaraţii sunt amuzante, nu, și pentru un jurnalist de la Daily Star care a făcut un clasament al celor mai celebre fantome.

Fantoma lui Lennon

După moartea lui John Lennon, fiul acestuia, Julian și celebrul Paul McCartney au declarat că fantoma lui Lennon le-a bântuit casele. Aceste afirmații au fost susținute și de Liam Gallagher, component al formaţiei Oasis care a susținut că fantoma lui Lennon, idolul sau, îl vizitează în miez de noapte.

Amy Winehouse

Fantoma

Amy Winehouse, cântăreaţa britanică, a murit în anul 2011. Imediat, după moartea ei, vecinii au susținut că au zărit la fereastra dormitorului său, un chip asemănător cu cel al lui Amy.

În prezent, locuinţa cântăreţei este locuită de tatăl sau, Mitch, care într-un interviu acordat jurnalului Daily Star a susținut că în locuinţa se produc lucruri greu de explicat. O bună perioadă de timp, pe pervazul ferestrei de la bucătărie apărea o mierlă. Este cunoscut faptul că artistă adora aceste păsări și chiar avea un tatuaj cu o mierlă. Mitch a mai spus că spiritul fiicei sale locuiește cu el, iar cei doi poarta lungi discuții.

Fantoma lui Elvis Presley

Elvis Presley a murit în anul 1977, ca urmare a unei crize cardiace. După moartea sa, studioul din Memphis în care Presley a înregistrat cele mai multe melodii, a fost închiriat de artistă Paz de la Huerta. Artistă a renunțat la studio după ce, în timpul unei înregistrări, ea împreuna cu echipa cu care lucra au asistat la apariţia fantomei lui Presley.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a murit în anul 1962. Oficial, s-a spus că moartea a fost provocată de o supradoză de medicamente. Neoficial, au fost voci care au susținut că actrița a fost ajutata să se sinucidă. După cele două relații amoroase, cu președintele Kennedy și fratele acestuia, Robert, Marilyn devenise incomodă, mai ales că, ameninţase că va divulga anumite secrete ale celor doi fost iubiți.

Fantoma

Marilyn a avut un hotel preferat, Hollywood Roosevelt, unde obișnuia să se cazeze. Avea o cameră care îi era rezervată. Pe unul dintre pereți se afla o oglindă imensă. Angajații hotelului susțin că au observat în dese rânduri, în oglindă, imaginea actriţei.
Harry Houdini a fost unul dintre cei mai mari iluzionişti. A murit în anul 1926. În timpul vieții, Houdini a acționat în judecată un medium, considerând că acesta se face vinovat ca locuinţa sa este bântuită de un spirit.

Înainte să moară, Houdini i-a promis soției sale ca la un an de la moartea lui, o va vizita. Fix după un an de la moartea lui Houdini, soția lui a organizat o şedinţă de spiritism, în timpul căreia toate becurile din casă au explodat.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)