FÂNTÂNA ENERGO-INFORMAȚIONALĂ A CREIERULUI, DUPĂ MOARTE, TRANSCEDE ÎNTR-UN ALT UNIVERS

FÂNTÂNA ENERGO-INFORMAȚIONALĂ A CREIERULUI, DUPĂ MOARTE, TRANSCEDE ÎNTR-UN ALT UNIVERS

Până acum câțiva zeci de ani, oamenii de știință considerau că Universul este unic. Big Bang-ul era la originea creării acestei imensități. Mai târziu, s-a pus întrebarea când va avea loc un fenomen similar Big Bang-ului și dacă el a creat numai un Univers sau există o multitudine?

Dacă explozia primordială s-a numit Big Bang, cea care duce la finalul Universului a fost numită Big Crunch.

În anul 1927, a fost lansată teoria exploziei atomului primitiv care a dus la formarea Universului. Mult mai târziu, în anul 1965, doi cercetători au demonstrat teoria exploziei primordiale care a fost numită Big Bang.

Einstein a lansat ipoteza existenței a două forțe opuse care au dus la acea explozie. S-a estimat că Universul s-a format acum 14 miliarde de ani. Nu s-a format un singur univers, ci o multitudine de universuri. Omenirea trăiește în unul dintre acestea universuri, iar fiecare univers are propriile lui legi fizice.

Multivers sau lumi multiple. Einstein și Rosen au făcut numeroase studii cu privire la punțile de legătură dintre universuri și au susținut că energia, după decesul unei persoane, nu se distruge ci se transferă într-un alt univers.

Fântâna energo-informatională a creierului are 20 de wați și transcede după moarte într-un alt univers. Einstein spunea că diferența între trecut, prezent și viitor nu este decât o iluzie perpetuată de încăpățânarea umană.

Într-un univers trupul poate să moară, dar simultan în alt univers poate să trăiască. Și la antici regăsim această teorie pe care o numeau Pomul vieții sau legătura între pământ și cer. Mai târziu, cercetătorii au avansat teoria găurilor negre care sunt legături între două universuri.

Fizica cuantică susține această ipoteză prin teoria corzilor, în care se spune că există cel puțin zece dimensiuni. Omul observă patru dimensiuni, înălțimea, lățimea, adâncimea și timpul. Pe lângă acestea mai există cel puțin șase dimensiuni.

Imediat după Big Bang, Universul a fost supus la o expansiune accelerată denumită inflație cosmică. Astfel se explică uniformitatea Universului în ceea ce privește temperatura. Anumite zone ale Universului se află încă într-o expansiune accelerată. Alte zone, din cauza fluctuațiilor cuantice spațiu-timp, nu ating starea de inflație cosmică.

Zonele în care Universul este în expansiune formează alte universuri. Universurile se ciocnesc și dau naștere la regiuni reci, calde, în radiația cosmică.

 

CATEGORIES
Share This
>