FACTORUL OZ ȘI OAMENII ÎN NEGRU

Oamenii în negru, ficțiune sau realitate? Aparițiile acestora au fost semnalate după cel de al Doilea Război Mondial și după producerea unor evenimente extraterestre.

Apariții ciudate care intimidează. Îmbrăcăminte impecabilă, mașini de epocă, dar ceea ce impresionează este aspectul lor fizic. Pielea are un aspect cadaveric, privirea lor este rece, timbrul vocii sacadat.

Cei care au venit în contact cu ei susțin că au avut parte de o manipulare mentală, în scopul de a uita ceea ce au văzut. Apariții sinistre, demodate.

Martorii susțin că după discuțiile cu oamenii în negru, aceștia s-au dematerializat, au dispărut pur și simplu. Poate că sunt călători dintr-un alt univers. Este o simplă experiență mentală sau este realitate?

Aparițiile lor au fost numite factorul OZ. Factorul OZ presupune o depreciere senzorială, un sentiment de disociere, de abandon.
Este celebru cazul jurnalistului Albert Bender. Acesta intrase în posesia unor documente legate de fenomenele extraterestre și urma ca în ziua următoare să le publice. A fost vizitat de trei personaje sinistre, după care, Bender a distrus toate documentele pe care urma să le publice și și-a dat demisia de la ziar fără nicio explicație.

Colaboratorii său au observat că acesta are un comportament ciudat, timp de mai multe zile nu a mâncat, iar într-un final a părăsit orașul.

După câțiva ani, Bender a făcut declarații cu privire la strania întâlnire. El a declarat că, a fost obligat să procedeze așa, dat fiind amenințările cu care s-a confruntat.

În anul 1967, colonelul Georges Freeman, purtător de cuvânt al Pentagonului, a făcut anunțul în care susținea că oamenii în negru sunt agenți guvernamentali. În realitate, documentele cu care aceștia se prezentau erau false.

Cei care au fost vizitați de oamenii în negru au altă părere. Aceștia pot manipula timpul, spațiul, mentalul. Unul dintre martori afirma că a fost surprins de lungimea brațelor și de pantofii cu număr foarte mare pe care îi purtau.

Pe parcursul discuție toate zgomotele din mediul ambiant sunt suspendate, la fel și activitățile. Discuțiile par că se desfășoară într-un alt timp, poate într-o altă dimensiune.

Doctorul Reilly Crab era directorul unui institut de cercetare din SUA. Într-o zi, primește o scrisoare în care i se aduceau probe cu privire la existența extratereștrilor.

Conform spuselor doctorului Reilly a urmat o perioadă de coșmar. Zilnic, primea telefoane anonime de amenințare ca să nu facă publică scrisoarea.

La câteva săptămâni este victima unui teribil accident de mașină, din care a scăpat ca prin minune cu viață. La câteva luni de la accident, cineva a tras mai multe focuri asupra sa. Și de această dată a scăpat cu viață. În final, conducerea institutului l-a concediat.

OAMENII ÎN NEGRU - FACTORUL OZ ȘI OAMENII ÎN NEGRU

Toate persoanele care au avut astfel de vizite au avut probleme care le-au schimbat viața. Factorul OZ a acționat.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns