Extraterestrul filmat în plină noapte în Manchester (video incredibil)

O filmare inedită realizată de un localnic din orașul englezesc Manchester ridică numeroase semne de întrebare cu privire la existența extratereștrilor pe Terra.

De-a lungul timpului, numeroși ufologi au susținut că planeta noastră este invadată de numeroase specii extraterestre, care ne supraveghează din umbră. Această teorie este des criticată de cei mai mulți din lipsa dovezilor clare.

De data aceasta, un englez a reușit să realizeze filmarea vieții lui, A surprins, în miez de noapte, o ființă extraterestră care se mișca haotic. Din filmare se poate vedea că ființa bizară are formă umanoidă și este de culoare albă. Chiar dacă afară era întuneric, umanoidul se distinge perfect.

Mişcările sale sunt bizare și este limpede ca această vietate nu aparține acestei lumi, mai mult de atât corpul său pare să fie dintr-un material moale sau flexibil pentru că altfel nu se poate explica modul în care se deplasează.

extraterestru

Odată ajunsă filmare pe internet, numeroase voci sunt de părere că odată cu trecerea anilor, din ce în ce mai multe astfel de ființe extraterestre vor fi văzute în diferite locuri de pe Terra, pentru ca într-un final adevărul suprem să iasă la iveală. Acesta constă în faptul că nu suntem singuri în Univers, poate nici în Sistemul Solar, ba chiar mai mult nici Terra nu este de fapt planeta noastră, ci suntem doar niște musafiri efemeri.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și