Extraterestrul din Quebec (video)

În 1992, autoritățile locale din provincia canadiană Quebec au descoperit, la marginea unui mic oraș, corpul unui extraterestru, care zăcea în gheață.

Pentru că la vremea respectivă fenomenul OZN reprezenta o amenințare la siguranţa națională, s-a decis ca întreaga operațiune de prelevare să fie făcută în cea mai mare taină. Nimeni nu a știut nimic despre acest eveniment până în ziua de astăzi, când au apărut pe internet mai multe fotografii care arată cum specialiștii au ridicat corpul extraterestru.

Imaginile nu sunt foarte clare pentru că au fost realizate pe hârtie fotografică și odată cu trecerea timpului s-au deteriorat. Cu toate acestea, se poate observa un corp al unei ființe stranii, care pare să nu fie de pe Terra, care zace în zăpadă. Este de culoare albă sau probabil că este îmbrăcat într-un costum special.

Lângă corpul extraterestru se mai văd diverși bărbați care efectuează diverse teste înainte de a preleva cadavrul umanoidului.

extraterestrul din quebec

Mai multe detalii despre acest eveniment nu se cunosc și niciodată nu s-a scris niciun articol referitor la evenimentul din Quebec. Probabil că tăcerea celor care au participat la prelevarea extraterestrului a fost impusă cu forța până în clipa în care cineva s-a gândit că este cazul ca opinia publică să afle despre această întâmplare și a făcut respectivele fotografii publice.

Loading...

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și