The news is by your side.

Extraterestrul care a lucrat pentru guvernul american (foto)

Phil Schneider, un geolog şi inginer care a avut nivelul 1 de securitate în proiectele guvernamentale secrete americane, a fost numit cel mai mare deconspirator al extratereștrilor. De-a lungul timpului, a stârnit numeroase controverse cu privire la declarațiile sale, în speță povestea unei persoane bizare pe nume Valiant Thor.

În primă fază, Valiant Thor ar fi fost o persoană ca oricare alta, doar că poseda numeroase caracteristici fiziologice fată de orice ființă umană. Schneider a povestit că acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american până la sfârșitul anilor ’50. Imediat după ce și-a încheiat misiunea, extraterestrul blond s-a întors pe nava sa și nu a mai fost văzut niciodată.

Schneider a arătat o imagine cu Valiant Thor în timpul unei prelegeri de la o expoziţie din 1995. Fotografia fusese realizată în 1943. Schneider a afirmat faptul că extraterestrul lucrase pentru armata americană din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea șase degete la o mână, un plămân uriaș, o inimă supradimensionată, un IQ de 1200, ceea ce îl făcea capabil să vorbească peste 100 de limbi și vârsta de aproximativ 500 de ani.

Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe întâlniri cu președinții americani din acea perioadă, Dwight Eisenhower şi Richard Nixon.

Thor i-a comunicat președintelui american că omenirea trebuie să-și schimbe optica cu privire la război și că politica bazată pe violență va produce în viitor un dezechilibru global, care va pune întreaga civilizație în pericol. Val Thor a rămas pe Pământ până la 16 martie 1960 , și apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat că rasa lui de oameni au trăit și locuit în subteran și că multe din planetele universului susțin viața în același mod . El a menționat , de asemenea, valuri de ,,străini” care ar ateriza în jurul lumii pentru a ajuta în problemele aparent insurmontabile ale Pământului . A afirmat că un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni să dea ajutor și informații pentru a ajuta la progresul Pământului.

De asemenea, extraterestrul a vorbit și despre prezența lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important și conform celor spuse de străinul de pe Venus, oamenii trebuie să se simtă mândri pentru că au fost vizitați de un asemenea sfânt. Thor a părăsit Pământul în dimineaţa zilei de 16 martie 1960, decolând din Alexandria, statul Virginia, într-o navă spaţială.

valiant-thor Extraterestrul care a lucrat pentru guvernul american (foto)

Straniu este faptul că la doar câteva luni după ce a relatata această întâmplare bizară, Schneider a fost găsit mort în apartamentul său la 17 ianuarie 1996, în condiţii suspecte. Mulţi cred că a fost ucis, deşi moartea sa a fost calificată drept suicid.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și