X-Files

Extraterestru gri filmat de camerele de supraveghere

0views

Un bărbat din Denver, Colorado, pretinde că a văzut un extraterestru de culoare gri, circulând printr-o parcare subterană. Pentru ca el să fie crezut a început să-l fotografieze. Atunci când s-a uitat la poze și-a dat seama că aparatul de fotografiat nu reușise să imortalizeze ființa stranie.  Cu toate acestea, camerele de supraveghere au reușit să captureze câteva cadre, nu foarte clare, cu extraterestrul gri.

Imaginile au fost descărcate și ajustate cu lumină digitală pentru ca silueta straniei ființe să poată fi observată. Claritatea imaginilor lasă de dorit, dar bărbatul susține că a putut să-l observe pentru câteva secunde pe extraterestrul gri, după care s-a evaporat.

“Micuţul extraterestru gri a apărut chiar în fața mea. A ridicat mâinile de parcă vroia să-mi arate ceva, după care s-a evaporat pur și simplu”, susține martorul ocular.

Imaginile au fost făcute publice pe internet, pe site-ul de specialitate MUFON, unde au stârnit diferite opinii. Unii cred că este vorba despre un fals și se întreabă din ce cauză extraterestrul sta într-o poziţie înclinată, în timp ce alții cred în veridicitatea acestora.

extraterestru

Oare este real extraterestrul din imaginea alăturată?

Loading...
loading...