Extraterestru fotografiat la intrarea unei cladiri guvernamentale din Filipine

O întâmplare bizară a fost relatată de presa filipineză odată ce un extraterestru de dimensiuni mici a fost fotografiat chiar la intrarea unei clădiri guvernamentale. Incidentul s-a petrecut la 1 martie 2013, atunci când o tânără angajată s-a fotografiat chiar la intrarea clădirii în care muncea. În fotografie apare o creatură umanoidă de dimensiuni foarte mici care a fost surprinsă din întâmplare chiar în fața ușii clădirii guvernamentale.

extraterestru

Tânăra, Emily Santodelsis, a fost fotografiată de către un coleg de muncă, cu ajutorul unui telefon mobil. Mai târziu când s-a uitat la fotografie a rămas stupefiată când alături de ea apărea micuțul extraterestru. Inițial, se pare că extraterestrul era invizibil și doar cu ajutorul camerei de fotografiat a putut fi identificat.

Aceste întâmplări par să fie din ce în ce mai dese și cel mai ciudat este faptul că ochiul uman nu poate identifica creaturile care există în jurul nostru. Există posibilitatea ca aceşti extratereștrii să trăiască de foarte mult timp printre noi și să nu ne dăm seama.extraterestru2

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și