Take a fresh look at your lifestyle.

Extraterestru fotografiat intr-o rafinarie

Un angajat al unei rafinării din Texas, Statele Unite, a reușit să fotografieze în interiorul uzinei o creatură ciudată. De dimensiuni foarte mici, creatura se plimba în voie prin rafinărie în jurul orei 3 dimineața. Fotografia este făcută de la o distanță considerabilă, dar prin mărirea imaginii se observă chipul straniu al ființei ciudate.

Angajatul care a făcut fotografia susține că este imposibil de pătruns într-o astfel de hală pentru că gradul de securitate este extrem de ridicat. Atunci, ne întrebăm cum ființa respectivă a reușit să intre în clădire? Singura explicație logică ar fi ca ființa să dețină puteri supranaturale și să treacă prin ziduri fără nicio problemă.

extraterestru
Imaginea originala

În urma acestui fapt straniu, alarma uzinei a fost declanșată de mişcările umanoidului și poliția a demarat o anchetă. În aceeași noapte în care s-a petrecut incidentul, au fost raportate, de mai mulți localnici, numeroase lumini stranii care se mișcau haotic pe cerul din Texas. Probabil că ființa misterioasă din rafinărie are o legătură directă cu OZN-urile din acea noapte pentru că altă explicație logică nu a putut fi găsită nici de poliția locală.

Imagine mărită 50%
extraterestru 3
Imagine mărită 100%

loading...