X-Files

Extraterestru fotografiat intr-o rafinarie

Un angajat al unei rafinării din Texas, Statele Unite, a reușit să fotografieze în interiorul uzinei o creatură ciudată. De dimensiuni foarte mici, creatura se plimba în voie prin rafinărie în jurul orei 3 dimineața. Fotografia este făcută de la o distanță considerabilă, dar prin mărirea imaginii se observă chipul straniu al ființei ciudate.

Angajatul care a făcut fotografia susține că este imposibil de pătruns într-o astfel de hală pentru că gradul de securitate este extrem de ridicat. Atunci, ne întrebăm cum ființa respectivă a reușit să intre în clădire? Singura explicație logică ar fi ca ființa să dețină puteri supranaturale și să treacă prin ziduri fără nicio problemă.

extraterestru - Extraterestru fotografiat intr-o rafinarie

Imaginea originala

În urma acestui fapt straniu, alarma uzinei a fost declanșată de mişcările umanoidului și poliția a demarat o anchetă. În aceeași noapte în care s-a petrecut incidentul, au fost raportate, de mai mulți localnici, numeroase lumini stranii care se mișcau haotic pe cerul din Texas. Probabil că ființa misterioasă din rafinărie are o legătură directă cu OZN-urile din acea noapte pentru că altă explicație logică nu a putut fi găsită nici de poliția locală.

extraterestru 2 - Extraterestru fotografiat intr-o rafinarie

Imagine mărită 50%

extraterestru 3 - Extraterestru fotografiat intr-o rafinarie

Imagine mărită 100%

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top