EXTRATEREȘTRII VERSUS CODUL SECRET SOVIETIC

Publicația britanică Daily Mail a publicat în 26 august 2011 un articol despre apariția unui OZN în Irkutsk. Controlorii de trafic din Siberia au interceptat pe radar un obiect misterios, iar când au încercat să-i contacteze aceștia au auzit voci ciudate din care nu înțelegeau nimic.

Un alt caz s-a petrecut în anul 1978. Comandantul complexului orbital Soiuz 29, Vladimir Kovalionok a luat legătura cu centrul de comandă de pe Pământ. El a informat că în dreapta luminatorului a observat un obiect alb foarte luminos, de formă sferică. A staționat o perioadă lângă stație, după care s-a rotit în jurul acesteia de mai multe ori.

În jurnalul de bord, pilotul a realizat și un desen al acestui misterios obiect. Kovalionok a petrecut 200 de zile în spațiu și la revenirea pe Pământ a declarat că obiectul avea mișcări bruște, staționa, pornea, își schimba traiectoria inițială în mod bizar.

Toate mărturiile astronauților ruși au fost preluate de KGB și clasate sub numele de Dosarul albastru. După anii 1990, aceste documente au fost declasificate.

În unul dintre aceste documente este prezentat un incident care s-a petrecut în Ribinsk, un oraș situat la 100 kilometri de Moscova. Potrivit declarațiilor consemnate de militari, un obiect de mari dimensiuni, însoțit de câteva aparate neidentificate mai mici, au apărut deasupra orașului la o altitudine de 20 kilometri.

Loading...

La Comandamentul militar central din Moscova s-a dat alarma. Ofițerii de la centura de apărare antiaeriană din jurul capitalei au primit ordinul de a lansa o salvă de proiectile împotriva formațiunilor neidentificate. Toate rachetele lansate explodau înainte de a atinge ținta.

Ofițerii au realizat, cu stupoare, că sistemul electronic de ghidare și control de la sol al rachetelor fusese neutralizat și preluat de către OZN-urile mai mici.

Jocul periculos s-a întrerupt atunci când OZN-urile au dispărut în mare viteză. Acest incident este similar cu cel petrecut în SUA, în anul 1964. Atunci a fost lansată racheta Atlas care a străpuns cerul cu o viteză de 20000 km/s. La un moment dat, un obiect misterios a început să se învârtă în jurul rachetei. Obiectul a emis raze luminoase care au lovit racheta. Grav avariată, racheta nu a mai răspuns la comenzi și s-a prăbușit în Pacific.

Cei care au răspuns de lansarea rachetei au fost sfătuiți să păstreze tăcerea. Abia după 20 de ani, comandantul acestei misiuni a dat informații cu privire la acest incident.

În anul 1982, un caz de o gravitate maximă s-a produs în URSS, în apropiere cu granița poloneză. Regiunea era de o importanță militară și strategică deosebită, acolo existând una dintre cele mai mari baze nucleare sovietice.

Deasupra bazei militare au apărut opt obiecte zburătoare care au preluat comanda rachetelor nucleare. Pe panoul tehnic, butonul de începere a operațiunii s-a aprins, declanșând deschiderea trapelor de acoperire a puțurilor subterane în care erau poziționate rachetele. Ultimul pas pentru declanșarea lansării era introducerea unui cod.

A fost declarată stare de urgență și de pe aerodromul militat Ujgorod au decolat cinci avioane MIG 21 dotate cu rachete aer-aer. Până să ajungă cele cinci avioane în zona bazei militare, misterioasele obiecte au dispărut.

ozn

A fost unul dintre cele mai grave incidente care se putea solda cu un război nuclear. Salvarea a fost acel cod secret pe care extratereștrii nu l-au putut afla.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...