Take a fresh look at your lifestyle.

EXTRATEREȘTRII SUNT PRINTRE NOI

Robert Bigelow este celebru în industria aerospațială pentru fabricarea de module gonflabile testate la stația spațială internațională, ISS. Compania pe care o conduce este parteneră cu NASA în multe proiecte aerospațiale.

Într-un interviu pe care l-a acordat postului de televiziune CBS a declarat că este absolut convins că extratereștrii există și sunt de mult timp printre noi. Întrebat de riscul pe care și-l asumă făcând o astfel de declarație, Bigelow a spus că realitatea nu poate fi schimbată și își asumă toate riscurile.

Extratereștrii sunt chiar aici, în fața noastră, a spus el. El a mai declarat că a intrat în contact cu specii bizare, extraterestre, dar a refuzat să dea detalii.

În urma unui sondaj realizat de YOUGOV, în anul 2015, a rezultat că 54% dintre americani sunt convinși că extratereștrii există. Cu toate acestea, mulți oameni de știință au declarat că nu există probe solide în acest sens.
Actualul proiect la care lucrează specialiștii din compania lui Bigelow are ca obiectiv realizarea unei stații spațiale care utilizează module gonflabile.

Ca susținere la cele afirmate de Bigelow, 28 de specialiști, printre care și Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX, au semnat o scrisoare în care susțin existența civilizațiilor extraterestre. Nu putem preciza, se arată în scrisoare, dacă intențiile acestora sunt sau nu ostile omenirii.

Pe de altă parte, cercetători de la celebrul institut SETI, care de peste 50 de ani se ocupă cu cercetarea vieții extraterestre, au declarat că un contact cu civilizațiile extraterestre este benefic pentru omenire. Ei fac referire la tehnologia extraterestră care poate salva omenirea de la sărăcie, discriminare, crize economice sau războaie.

Loading...

În ultimii 50 de ani, SETI a lansat mesaje către civilizațiile extraterestre. Dacă aceștia ar fi fost ostili omenirii, planeta noastră, locuitorii ei ar fi fost de mult distruși.

Anul 2017 avea să aducă o nouă dovadă care a susținut scrisoarea celor 28 de cercetători. A fost descoperit un obiect interstelar despre care s-a spus, la început, că este un meteorit sau un asteroid.

extraterestrii

Mai târziu, el a fost clasificat ca fiind o imensă navă extraterestră. A fost numită Oumuamua, are forma unei țigări și face parte din grupul Pleiadelor

Ceea ce a atras atenția specialiștilor este suprafața sa bogată în carbon, orbita neobișnuită și viteza de deplasare extrem de mare, 26 km/s.

loading...

Comentariile sunt închise.