EXTRATEREȘTRII SUNT PRINTRE NOI. AUTORITĂȚILE TAC

0

Se pune din ce în ce mai des întrebarea dacă extratereștrii sunt deja printre noi. Lumea științifică ia în calcul această variantă din ce în ce mai serios. Frank Drake este un astronom care la începutul anilor 60 a elaborat o celebră formulă, prin care se poate estima numărul potențial de civilizații extraterestre din galaxia noastră.

Drake este considerat primul radioastronom care a încercat să asculte semnalele care vin din Cosmos. A fost un pionier în ce privește ufologia. Nu a fost susținut în demersul său, mai mult, studiile sale nu au fost luate în considerare de lumea științifică. Cercetarea fenomenelor extraterestre a început în 1947, când în SUA și Australia au fost înregistrate numeroase apariții ale OZN-urilor. Specialiștii susțin că OZN-urile apar în special în proximitatea intersecției liniilor de forță telurice. O altă zonă în care aparițiile au fost frecvente este cea a unor site-uri considerate sacre.

Nu se știe dacă este coincidență, sau nu. Autoritățile și instituțiile abilitate în acest sens, continuă să ducă politica de a nu explica ceea ce se întâmplă. O mare parte dintre personalitățile care s-au ocupat de fenomenele extraterestre au avut parte de morți misterioase, în unele cazuri vorbindu-se chiar de asasinate. În martie 2014, un fost consilier guvernamental, pe nume Hood, a făcut o declarație care ne pune pe gânduri. El a pus la dispoziția presei o listă cu mari ufologi care au murit în condiții cel puțin ciudate. Mulți au fost descoperiți spânzurați, alții împușcați, alții au făcut infarct la vârsta de 30 de ani.
Toate investigațiile asupra acestor morți s-au făcut în grabă, cazurile fiind clasate.

Vă prezentăm un caz care s-a produs în 1959, în munții Urali din Rusia, care a rămas în continuare un mister, cu toate că au trecut atâția ani și echipe de specialiști s-au implicat pentru a afla cauza acestui tragic eveniment.  Zece studenți de la Universitatea Politehnică, împreună cu un ghid au pornit într-o drumeție în Urali. Din cauze de sănătate, unul dintre studenți nu a mai putut face față drumului și s-a înapoiat în oraș. Studenții erau sportivi, alpinişti și foarte buni schiori.

Pentru că studenții nu au revenit în oraș, așa cum era stabilit, un alt grup pornește în căutarea acestora. Au fost descoperiți toți morți. Cadavrele aveau culoarea portocalie, părul era de culoare albă, albiseră cu toții, cu toate că aveau vârste până în 25 de ani, iar două dintre cadavre aveau limba tăiată. Cadavrele au fost găsite la o distanță de un kilometru, față de locul unde aveau instalată tabăra. Ce îi determinase pe acești tineri, să părăsească în grabă tabăra? S-au făcut multe speculații. Poate au fost atacați de un animal, experiențe militare sau extratereștrii?

La locul tragediei nu au fost descoperite urme că s-ar fi produs o luptă. Un singur indiciu era foarte clar. Tabăra fusese părăsită în grabă, toate lucrurile personale, dar și hrana, fuseseră abandonate în corturi.
Culoarea portocalie pe care o avea pielea cadavrelor este datorată unei radiații puternice la care aceștia au fost supuși, susțin o parte din specialiști. Unul dintre cadavre prezenta o lovitură în partea toracică. Medicii susțin că o astfel de lovitură nu o putea face un om. Impactul și lovitura au fost atât de mari, încât medicii au conchis că numai o forță supraomenească putea face acest lucru.

extraterestrii1 - EXTRATEREȘTRII SUNT PRINTRE NOI. AUTORITĂȚILE TAC

După două luni, dosarul este închis și clasat confidențial pentru că nu au fost descoperite probe care să clarifice ancheta. Timp de trei ani, armata a interzis turiștilor și schiorilor să pătrundă în acea zonă.
Teza unui accident militar nu a dus la un rezultat. În primul rând, cea mai apropiată bază militară se afla la o distanță de 600 km, iar la fața locului nu s-au descoperit urme că s-ar fi produs o explozie sau un alt tip de accident chimic. Faptul că autoritățile mușamalizează astfel de cazuri, vezi cazul Roswell, SUA, nu face decât să ne întrebăm dacă nu cumva extratereștrii sunt printre noi.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și