Bizar

EXTRATEREȘTRII SUNT ATRAȘI DE ACȚIUNILE NUCLEARE ALE OMENIRII

În 23 mai 1964, Jim Templeton decide să-și ducă fetița la plimbare. Vremea este frumoasă și hotărăște să meargă pe malul golfului Solway. Templeton iubea mult arta fotografierii și hotărăște să realizeze câteva poze cu fiica sa. După câteva zile, filmul a fost developat și Templeton a intrat în posesia fotografiilor.

Mare i-a fost mirarea în momentul în care în una dintre fotografii, în spatele fiicei sale era imortalizată o persoană îmbrăcată într-un combinezon alb.

Pentru a înțelege ceea ce se întâmplă, a trimis filmul la o reprezentanță Kodak. Răspunsul specialiștilor a fost unul categoric. Filmul nu este trucat.

Templeton nu-și putea explica cum a fost posibil așa ceva, pentru că în momentul în care a realizat fotografiile nu văzuse în zona unde s-au plimbat un asemenea personaj.

Ziarele vremii au preluat această întâmplare și au publicat ample articole. La câteva zile după publicarea articolelor, Templeton este vizitat de doi indivizi care erau îmbrăcați în costume negre, elegante. Cei doi erau interesați de fotografiile pe care le realizase în 23 mai și cereau cu insistență fotografia în care în spatele fetiței apăreau două personaje îmbrăcate în combinezon alb.

Templeton a răspuns că nu există o fotografie cu două astfel de personaje. El le-a arătat celebra fotografie în care în spatele fetiței era o singură persoană.

Cei doi l-au amenințat pe Templeton că vor fi repercursiune foarte mari, în cazul în care el a mințit.

Această întâmplare nu se termină după vizita celor doi misterioși bărbațI. În data de 23 mai 1964, în Woomera, Australia, specialiștii englezi se pregăteau să lanseze o rachetă nucleară, numită Blue Streak.

Lansarea a fost întreruptă, în ultimul moment, pentru că pe pista de lansare au apărut două persoane îmbrăcate în combinezoane albe. Această apariție a fost filmată de specialiștii englezi.

TRmQbM4k0ez2H1JujC4B5B Rhr4@204x330 - EXTRATEREȘTRII SUNT ATRAȘI DE ACȚIUNILE NUCLEARE ALE OMENIRII

Vă întrebați ce legătură există între cele două întâmplări? Specialiști care au investigat cele două cazuri au descoperit că în apropiere de golful Solway, locul unde a fost fotografiată fetița, la o distanță de câțiva kilometri, exista o bază unde erau construite rachetele Blue Streak.
Este cunoscut faptul că extratereștrii sunt foarte interesați de locațiile cu caracter nuclear.

loading...
To Top