Mistere

Extraterestrii ne trimit mesaje prin cercurile din lanuri: 20 mai 2012 este o data importanta pentru omenire!

În urma unei analize cu ajutorul unui program de calculator, o echipă de cercetători spanioli au făcut o descoperire incredibilă. Analizând două cercuri din lanuri, care au fost făcute în Anglia, unul în 9 august 2005 şi celălalt în dată de 22 iulie 2011, specialiștii au ajuns la concluzia că cele două misterioase „desene” se referă la evenimentul major care se va produce în dată de 20 mai 2012, atunci când se va produce eclipsa de Soare cât şi la data de 6 iunie, când Venus trece prin faţa  Soarelui.

Aceste două evenimente astronomice au fost marcate prin cele două desene din lanuri pe care, în opinia specialiştilor, le-ar fi făcut chiar extratereștrii. Încă nu se poate spune cu exactitate ceea ce se va întâmpla în dată de 20 mai, însă, se pare că este o dată importanta în evoluţia umanității cât şi a sistemului nostru solar. Oare din ce cauză această dată a fost marcată printr-un desen în lanurile de grâu din Anglia?

Misterul se aprofundează pe zi ce trece pentru că în momentul în care se va produce eclipsa de Soare, care la rândul sau se aliniază cu Pleiadele şi până în clipa în care Venus va trece prin faţa Soarelui, orice se poate întâmpla. Această perioadă este una importantă pentru omenire cât şi pentru evoluţie. Cu toate acestea este posibil ca ceva dramatic să se producă pe Pământ pentru că altfel aceste două evenimente nu ar mai fi fost marcate prin cele două desene.

Pentru mai multe explicații urmăriți reportajul de mai jos.

 

Notă:
Următoarea eclipsa solară, care se întâmplă să fie prima eclipsă solară din 2012, va avea loc pe 20 mai (21 mai în emisfera de Est). Aceasta eclipsa inelară de soare face parte din Ciclul Saros 128, care se repetă după 18 ani şi 11 zile. Prima eclipsă din 2012 va avea o magnitudine de 0.9439 şi va dura 5 minute şi 46 de secunde. Va începe la ora 20:56:07 UTC (în România UTC + 03:00) pe data de 20 mai, va atinge punctul maxim la 23:53:54 UTC şi se va încheia la 02:49:21 UTC. Eclipsa va fi vizibilă pentru persoanele care locuiesc de-a lungul coastei de vest a Statelor Unite ale Americii şi Canadei, precum şi de pe coasta de sud a Chinei şi sudul Japoniei. Aceasta eclipsa inelară va fi, de asemenea, importantă pentru partea continentală a Statelor Unite deoarece va fi prima eclipsă după eclipsa solară inelară din 10 mai 1994.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top