EXTRATEREȘTRII CONDUC CREIERUL UMAN PRIN INTERMEDIUL IMPLANTURILOR

Sarah Ward locuiește în SUA și de curând a publicat o carte care cuprinde un jurnal pe care ea l-a ținut în perioada 1993-1995. Ea povestește toate întâmplările pe care le-a avut în întâlnirile cu extratereștrii, denumiți de ea generic, The Grey.

În carte ea vorbește despre experiențele traumatizante pe care le-a avut timp de doi ani de zile.
The Grey sunt niște creaturi care nu au sentimente. Pentru ei nu există frică sau durere. Merg în două picioare, dar uneori merg în patru labe. Liderul grupului de extratereștrii care au examinat-o era medicul, așa l-a numit ea, o creatură de un metru înălțime, dar care îi domina pe toți ceilalți.

Ward a comunicat cu medicul mental, fără cuvinte. Examinarea la care a fost supusă s-a făcut cu ajutorul ochilor, fără instrumente medicale. The Grey se apropia foarte mult de corpul lui Ward, examinând fiecare centimetru de piele, dar vederea penetra și putea observa și organele care se aflau în interiorul corpului. Aceste creaturi nu aveau cutie toracică, nici oase și nici mușchi. Nu respirau și nu se vedeau pe corpul lor vene sau artere. Nu au nas și nici urechi. Fața este de culoare închisă și prezintă un singur orificiu, care seamănă cu o gură. Capul avea forma de pară, iar mâinile lor, care erau mai degrabă niște labe, erau umede.

În anul 2009, Ward a fost supusă unei investigații de către un specialist american, medic de meserie, pe nume Leir. Acesta a găsit și extras un mic implant în degetul de la picior. A supus mai multor teste implantul și a constatat că acesta avea o radiofrecvență de 14,74 Mhz. Ca și compoziție acesta conținea iridiu, paladium, uraniu, substanțe rar întâlnite pe Pământ, dar și fier. Implantul a fost analizat de către mai mulți cercetători și au constatat că structura sa izotopică nu a mai fost întâlnită pe Pământ.
Doctorul Leir a declarat că implantul nu a lăsat nicio urmă în degetul lui Ward. Tehnica prin care el a fost introdus în deget fiind deosebită.

Pentru ca să nu fie respins de organismul lui Ward, implantul era îmbrăcat într-o substanță care provenea din corpul lui Ward. Leir susține că acest implant, care are calități magnetice, intră în conexiune cu creierul uman și are posibilitatea să preia controlul acestuia. Specialiștii au fost de acord că implantul era de origine extraterestră și că operația nu fusese realizată de un medic pământean, dat fiind tehnica deosebită cu care a fost implantat.

Loading...

Leir și grupul de cercetători care au analizat acest caz au concis că implantul este o probă clară că extratereștrii există și că fac experimente pe unii dintre noi. Un alt caz straniu s-a întâmplat în 2009, în SUA. Șoferul unei mașini care se deplasa către un oraș învecinat, a povestit că mașina sa a avut un accident, fără a se izbi de o altă mașină. Din senin, șoferul a pierdut controlul mașinii și a trebuit să facă câteva manevre riscante, pentru a redresa mașina.

În mașină s-a mai aflat o persoană care a susținut spusele șoferului. Poliția a constatat grave avarii la mașină, dar în mod ciudat aceasta nu se izbise de niciun obstacol sau de o altă mașină. Caroseria nu era zgâriată dar își schimbase forma, ca și cum o forță nemaipomenită o remodelase. Cei doi martori vorbesc despre o lumină care a cuprins în totalitate mașina și o forță nevăzută l-a făcut să nu-și mai poată controla mișcările.

car2large

Cele două persoane susțin că timp de o oră nu-și amintesc ce s-a întâmplat. S-au trezit din somn și au văzut starea mașinii. Tabla mașinii era modelată, precum valurile mării, dar vopseaua nu suferise modificări. Cazul a fost desigur, clasat.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și