Extratereștrii benefici au intervenit pentru a rezolva numeroase probleme pe Terra

Extratereștrii benefici au intervenit pentru a rezolva numeroase probleme pe Terra

Extratereștrii benefici sunt printre noi sau fie ne veghează. Aceștia ajută omenirea atunci când trebuie, implicându-se în mod direct sau indirect în viața de pe Terra. Există numeroase mărturii, care confirmă faptul că extratereștrii benefici au intervenit și au rezolvat numeroase situații de criză.

Extratereştrii benefici sunt lângă noi

Din ce în ce mai mulţi oameni au început să accepte ideea că nu suntem singuri în Univers, mai ales după ce anumiți oficiali de rang înalt au făcut publice informaţii legate de prezenţa extratereştrilor pe Terra. OZN-urile au putut fi observate mult mai des în ultima vreme, în multe locuri de pe întreaga planetă, chiar și la noi în țară. În mod semnificativ, apariții ale unor OZN-uri au fost raportate la scurt timp după ce în cadrul Școlii noastre de yoga mii de persoane au răspuns un DA ferm la întrebarea-referendum lansată de o civilizație extraterestră benefică, care este dispusă să intervină şi să ne ajute să trecem cu bine într-o etapă superioară de evoluție, dacă şi noi, oamenii, alegem aceasta.

Modul în care ființele extraterestre benefice își semnalează prezența este departe de a se limita la simplele dar uimitoarele apariții luminoase ale navelor lor pe cer. În ultimul timp, din ce în ce mai multe fapte cu totul excepţionale ale acestor ființe superioare au ieșit la iveală.

Extratereștrii benefici vindecă bolile

Nivelul de cunoaștere pe care l-au atins civilizațiile extraterestre benefice este mult superior celui al pământenilor. Ei posedă o tehnologie extrem de avansată, cu ajutorul căreia pot vindeca în foarte scurt timp inclusiv boli considerate incurabile de medicina clasică, cum ar fi cancerul aflat în stadiul terminal. 

Extratereștrii benefici

Studiul acestor vindecări extraordinare evidențiază prezența anumitor tipare după care aceste ființe superioare acționează. În unele cazuri, extratereştrii apar lângă patul ființei umane, apoi o transportă la bordul unei nave, unde fac toate testele necesare, și ulterior o informează cu privire la boala de care suferă, dacă aceasta se credea sănătoasă, sau îi dau detalii necunoscute de medicina umană persoanei care ştia că este bolnavă. După aceea, cu ajutorul tehnologiei sofisticate, omul este vindecat de boala respectivă. În alte cazuri, extratereştrii oferă anumite tratamente, iar ulterior boala dispare cu desăvârşire.

Un alt scenariu este acela în care extratereștrii benefici apar în spitale, vin pentru scurt timp lângă o ființă bolnavă pe care o ating sau căreia îi injectează o soluţie, după care omul este vindecat. Există chiar şi spitale „volatile”, care apar în cele mai neaşteptate locaţii şi dispar fără urmă imediat ce vindecarea a avut loc.

În alte cazuri, intervenția extraterestră se produce când persoana se afla la volanul maşinii: deasupra vehiculului apare un OZN care proiectează asupra lui un fascicul de lumină, după care dispare. La scurt timp după aceea, omul constată că este vindecat.

În toate aceste cazuri de vindecări miraculoase, extratereştrii benefici s-au manifestat cu o discreţie maximă și au dat dovadă de un altruism cu totul aparte, venind să facă bine şi apoi dispărând fără să aştepte măcar un cuvânt de recunoştinţă în schimb.

Recent, pe internet a început să circule o știre extraordinară despre apariția extratereştrilor benefici într-un spital din localitatea spaniolă Andorra, unde vindecă unii copii care suferă de cancer în fază terminală. Vă oferim în continuare acest articol, aşa cum apare pe una dintre paginile de internet.

Extratereştrii benefici au vindecat copiii de cancer

Entităţi extraterestre apar extrem de des în saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andorra. Spre mirarea tuturor, fără să se folosească de o tehnologie sofisticată, aceste entităţi vindecă ca prin minune zeci de copii în fiecare an.

Cel puţin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat într-un raport special că de-a lungul timpului au zărit pe camerele de filmat numeroase entităţi extraterestre în camerele copiilor bolnavi de cancer în fază terminală. Extratereştrii au o înălţime de doar 1,50 metri şi sunt extrem de sensibili la boala cu care se luptă copiii. Doar în ultima lună, patru copii au fost vindecaţi de entităţile extraterestre.

„Nu am putut crede că ceea ce văd este real. Am fost de gardă într-o noapte şi după ce am completat rapoartele am privit pe hol şi am văzut cum veneau spre mine două creaturi extraterestre mici de înălţime. La început am crezut că sunt doi băieţi care au ieşit din salon, dar când am privit mai bine am realizat că sunt două creaturi extraterestre. Ei aveau capetele mari, ochii migdalaţi şi pielea de culoare brună. M-am speriat, dar în acelaşi timp am simţit un sentiment de dragoste şi bunătate atunci când s-au oprit în faţa mea“, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.

Cele două creaturi au intrat în camera lui Juan Lopez, un băieţel de numai 7 ani care, după estimările medicilor, ar fi trebuit să moară de leucemie în numai o săptămână. În acea clipă asistenta a chemat paza, dar şi pe medicul de gardă.

Extratereștrii benefici

„Când am intrat în salon, am observat cele două creaturi lângă patul lui Juan Lopez. Unul dintre extratereştri i-a atins faţa cu degetul său lung şi imediat corpul copilului a fost înconjurat de o aură aurie“, susţine doctorul Tomas Ruiz.

După ce fiinţele extraterestre au părăsit spitalul, băieţelul a fost supus unor teste şi medicii au constat cu stupoare că fusese vindecat de cancer. La fel s-a întâmplat şi în cazurile Mariei Munoz, Anitei Pena şi lui Hector Gomez, toţi diagnosticaţi cu cancer în fază terminală.

Conform declaraţiilor medicilor, extratereştrii vin întotdeauna la ora 01:00 şi vindecă cu o atingere pe frunte. Aceste evenimente se repetă de câţiva ani, dar nimeni nu a avut curajul să le facă publice din motive evidente.

Extratereștrii benefici ne veghează

După cutremurul din 19 septembrie 2017, din Puebla, sudul Mexicului, care s-a soldat cu 300 de morți și mii de răniți, postul național de televiziune a difuzat un reportaj despre această tragedie. În timpul difuzării reportajului, cameramanii au surprins apariția unui OZN deasupra orașului Puebla.

OZN-ul a survolat mai bine de două minute locul catastrofei, după care a dispărut. Nu este prima apariție de acest gen. Înainte cu trei ore de producerea cutremurului din 1977, trei obiecte cu formă de disc, de culoare verde, au survolat zona dintre Ploiești și București.

Această informație a fost publicată în revista RUFOR, la scurt timp după eveniment. Apariția celor trei discuri a fost observată la orele 18:30. Ele zburau cu o viteză mică și au putut fi observate de mai multe persoane. Este limpede că extratereștrii benefici ne veghează.

În 12 ianuarie 2010, un cutremur devastator avea să distrugă o mare parte din Haiti. La vremea respectivă s-a scris mult despre cauzele care au dus la producerea devastatorului cutremur. Multe voci au exclus cauzele naturale, susținând implicarea unor arme și tehnologii secrete. Se făcea referire la proiectul HAARP.

A doua zi după producerea cutremurului, cameramanii aflați la fața locului au filmat un OZN care a survolat zona la joasă altitudine.
În 12 aprilie 2011, înainte de producerea accidentului de la Fukushima, angajați ai centralei nucleare au observat un obiect misterios care a staționat deasupra centralei aproape un minut.

Unul dintre cele mai interesante cazuri s-a petrecut în 26 aprilie 1986. Mikail Varitsky era angajat la centrala de la Cernobîl. După teribilul accident, el a declarat că imediat după producerea exploziei, se afla cu mai mulți colegi în curtea centralei nucleare.

Cei prezenți au observat apariția pe cer a unei sfere luminoase care avea un diametru de opt metri. Sfera s-a apropiat de reactorul patru și a emis raze de lumină roșii.

Această apariție miraculoasă a dus la scăderea temperaturii din interiorul reactorului și evitarea unei explozii.
În anul 2002, ziarul Pravda a publicat un amplu articol cu privire la apariția misteriosului obiect, intervievând mai mulți martori oculari.

Extratereștrii benefici s-au implicat în războiul din Vietnam

Mărturiile soldaților americani indică reflectă faptul că aparatele de zbor de origine extraterestră s-au făcut văzute de nenumărate ori în luptele acerbe din Vietnam. Așadar, extratereștrii benefici și-au făcut prezența și în timpul războiului din Viernam.

După cum am relatat de nenumărat ori, OZN-urile își fac simțită prezența ori de câte ori un eveniment major are loc pe Terra. Aceste ființe necunoscute par că ne urmăresc cu atenție și atunci când este cazul intervin în situații limită.

Așa s-a petrecut și în războiul din Vietnam, când numeroși soldați americani au raportat superiorilor lumini ciudate sau chiar aparate de zbor asemănătoare unor farfurii. Războiul din Vietnam s-a încheiat în 1975, dar aceste mărturii au fost făcute publice în ultimii ani, când fenomenul extratereștrilor a luat amploare și a devenit unul de interes general.

OZN-urile de pe cer

O mărturie interesantă a fost făcută de căpitanul George Filer III, care a lucrat pentru serviciile secrete americane în Vietnam, pe parcursul războiului. Acest susține că de nenumărate ori a văzut OZN-uri care brăzdau cerul locului unde se dădeau bătălii sângeroase. De ce mai multe ori, aceste OZN-uri păreau că urmăresc avioanele de luptă americane.

„Unul dintre avioanele nostre zbura c o viteză de circa 500 de noduri, când dintr-o dată a apărut un OZN. Acesta a zburat circular în jurul avionului de mai multe ori, pentru ca apoi să dispară fără nicio urmă”, susține Filer.

Este vorba despre o tehnologie extrem de avansată, pe care nu o vom înțelege prea curând”, a mai adăugat căpitanul.

Și-a dedicat viața extratereștrilor benefici

Fiind fascinat de ceea ce a văzut în Vietnam, Filer, după încheierea războiului din Vietnam, și-a dedicat viața studiului fenomenului extraterestru. Căpitanul Filer nu este singura persoană care a avut curajul să declare public că a văzut OZN-uri în război. Un al soldat american care a povestit despre fenomen a fost Pete Mazzola. Înainte să moară în 1987, Mazzola le-a spus apropiaților că în timpul războiului a văzut numeroase OZN-uri. Acestea păreau că observa situația și nimic mai mult. Nu a existat niciodată un moment în care un aparat de zbor străin să intervină în conflict.

Baza Dulce

Într-una din misiunile sale, fostul soldat american a văzut mai multe aparate de zbor extraterestre cum zburau la câțiva metri de sol, deasupra unui câmp cu orez. Atât el, cât și camarazii săi au fost șocați. Nu le venea să creadă ce văd în fața ochilor. La vremea respectivă au crezut că este vorba despre tehnologie pământeană, dar ani buni mai târziu a realizat că de fapt aparținea extratereștrilor.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This