Mistere

X-Files

Extratereştrii au vizitat România (foto)

2views

Au venit extratereştrii în România, sau mai precis într-un sat de lângă Bistriţa. Cel puţin aceasta este părerea oamenilor din Sigmir pentru că în dimineaţa zilei de astăzi au descoperit 3 cercuri bizare şi simetrice pe o păşune.

Cercurile sunt de-a dreptul incredibile şi seamănă extrem de bine cu cele din lanurile de grâu sau porumb descoperite în întreaga lume. Conform martorilor oculari, cercurile sunt simetrice şi distanţa dintre ele este una destul de mică.

Probabilitatea ca un om să le facă este una extrem de mică şi din această cauză oamenii din satul Sigmir cred cu tărie că au fost vizitaţi de extratereştrii.

“Nu am nicio explicație pentru cum s-au format aceste cercuri, dar nu este mare lucru să fim vizitați. Poate extratereștrii au venit la prășit sau poate li s-a terminat motorina. Poate s-au oprit să bea o țuică, aici la cazan”, a declarat unul dintre martorii oculari pentru un ziar local.

Teoria ţăranilor este că cele trei cercuri au fost făcute de picioarele navei, care ar fi ars vegetația în formă de cerc, iar în locul unde iarba a fost arsă, aceasta a crescut mai repede și mai bine, făcând astfel vizibile formele geometrice de la depărtare.

Loading...

extraterestrii

Interesant este faptul că în zona respectivă au fost văzute de-a lungul timpului numeroase astfel de cercuri misterioase, iar oamenii susţin că în nopţile senine pot fi văzute lumini portocalii sau galbene, care străbat cerul în diferite direcţii.

loading...