EXTRATEREȘTRII AU PUS BAZELE CIVILIZAȚIEI EGIPTENE?

În anul 1960, URSS-ul lansează un proiect numit Isis, care avea drept scop studierea piramidei Kheops. Acest proiect se desfășura sub controlul atent al KGB-ului. Rușii au descoperit în interiorul piramidei, un mormânt vechi și artefacte, de peste 10000 de ani, așezate într-o încăpere numită Camera vizitatorului. Mormântul conținea rămășițele unei creaturi extraterestre.

Viktor Belenko, astrofizician, descrie în cartea sa, Proiectul Isis, KGB-ul descoperă mormântul vizitatorului, experiența sa, în cadrul acestui proiect. Echipa era formată din egiptologi de renume, dar și reprezentanți ai armatei și KGB-ului, care s-au deplasat în Egipt, unde au făcut o descoperire uriașă. Mormântul era al unui extraterestru care trăise cu 10000 de ani în urmă. Mormântul a fost deschis și rămășițele extraterestrului, dar și artefacte au fost duse la Moscova.

Brusc, fără explicații, autoritățile ruse au hotărât să încheie proiectul, fără a da explicații. În anul 2010, șeful Departamentului de Arheologie a Universității din Cairo, profesorul Ala Shaseen, a susținut într-o conferință, că există posibilitatea ca piramidele egiptene să fie construite de extratereștrii. Întrebat pe ce își susține afirmația, el a spus că în interiorul piramidei, există ceva ce nu aparține acestei lumi. Proiectul ISIS a dus la concluzia că Egiptul a fost fondat de extratereștrii.

În mitologia egipteană, Osiris a fost primul rege mort și resuscitat. Osiris a fost un personaj real. După moartea sa, a fost mumificat și îngropat într-un loc secret. Se spune că Osiris era de origine extraterestră. În sarcofag, alături de mumia extraterestrului, s-a găsit un papirus, în care se spune că faraonul Khufu s-a întâlnit cu un vizitator, venit din ceruri și că vor mai veni și alții pe Pământ. În anul 1988, o altă mumie a unui extraterestru a fost descoperită în piramidă, ascunsă într-un sarcofag. Descoperirea a fost făcută de istoricul francez, Louis Caparat.
Din păcate, autoritățile egiptene nu i-au permis cercetătorului să examineze și să preleveze probe din ADN-ul extraterestrului.

Caparat a fost invitat să părăsească teritoriul Egiptului, fără explicații, iar mumia extraterestră a fost confiscată de către armata egipteană și dusă într-un loc secret, departe de ochii cercetătorilor occidentali. Caparat a declarat mai târziu, că mumia avea un craniu alungit, ca și cum ar fi suferit de boala numită hidrocefalie, adică mărirea cutiei craniene.

Caparat susține că și mumia descoperită de către specialiștii ruși avea craniul alungit, motiv pentru care, el susține că nu este vorba de o boală, toți extratereștrii au cutia craniană alungită. În completarea celor de mai sus, vă readuc aminte că, în anul 1978, Egiptul a hotărât ca în interiorul piramidei Snefrou să instaleze o bază militară secretă.
Un grup de cercetători, din care făceau parte și israelieni, a avut accesul de a pătrunde în profunzimea piramidei. Echipa a coborât la 15 metri în adâncime, unde au descoperit un disc metalic. Diametru discului era de 120 de centimetri și era susținut de trei picioare. Discul era strălucitor și nu părea că patina vremii își pusese amprenta.
Toate artefactele din jurul acestui disc, nu erau tipice culturii egiptene. Erau tabele și materiale electronice.

Loading...

mumie extraterestra

Cercetătorii israelieni au fotografiat interiorul piramidei, poze care au ajuns la Ministerul Apărării din Israel. Israelul a decis să trimită trei avioane Hercules, în care se aflau autocamioane, pentru a încărca artefactele descoperite.
Între israelienii sosiți la fața locului și militarii egipteni care păzeau intrarea s-a iscat un incident care s-a finalizat cu moartea a doisprezece soldați israelieni și a opt militari egipteni.

Până la sosirea armatei egiptene, israelienii au reușit să încarce artefactele și să ajungă la destinație.
Strategii militari susțin că în afară de americani și Israelul și-a construit arme puternice, însușindu-și tehnologie extraterestră.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și