X-Files

Extratereștrii au luat formă umană și trăiesc printre noi

Oamenii de știință de la Universitatea din California lansează o teorie șocantă care conturează ideea că extratereștrii s-au infiltrat de multă vreme printre oameni și trăiesc pe Terra în calitate de observatori.

Bineînțeles că nu există nicio dovadă concretă pentru a demonstra această ipoteză, dar cu toate acestea există anumite argumente interesante. La începutul anilor 2000, o serie de oameni de știință din cadrul Universității din California, în frunte cu Jonathan Malkisom, susțineau că extratereștrii sunt de multă vreme pe Terra.

Aceștia au luat formă umană și monitorizează dezvoltarea omului. Teoria nu se bazează pe argumente palpabile, dar specialiștii sunt de părere că dacă analizăm textele antice putem ajunge cu ușurință la această concluzie.

„În conformitate cu textele antice, au existat străini pe Pământ încă din momentul creației.”, susține Adrian Kent, unul dintre specialiști.
Cu 600 i.Hr. Profetul Ezechiel din Vechiul Testament relatează într-un text apocrif o revelaţie în care apar obiecte luminoase în „formă de roată“. Descrierile sale seamănă izbitor de mult cu cele raportate de oamenii care pretind că au văzut OZN-uri.

Aceste OZN-uri aveau la bordul lor ființe care semănau foarte bine cu oamenii.

4. M-am uitat şi iată că a venit de la miazănoapte un vânt năprasnic, un nor gros şi un snop de foc care răspândea de jur împrejur o lumină strălucitoare, în mijlocul căreia lucea ca o aramă lustruită, care ieşea din mijlocul focului.5. Tot în mijloc se mai vedeau patru făpturi vii a căror înfăţişare avea o asemănare omenească.6. Fiecare din ele avea patru fete şi fiecare avea patru aripi.7. Picioarele lor erau drepte, şi talpă picioarelor lor era că a piciorului unui viţel şi scânteiau ca nişte aramă lustruită.8. Sub aripi, de cele patru părţi ale lor, aveau nişte mâini de om; şi toate patru aveau fete şi aripi.9. Aripile lor erau prinse una de alta. Şi când mergeau, nu se întorceau în nicio parte, ci fiecare mergea drept înainte.10. Cât despre chipul fetelor lor era aşa: înainte, toate aveau o fată de om; la dreapta lor, toate patru aveau câte o fată de leu; la stânga lor, toate patru aveau câte o fată de bou; iar înapoi, toate patru aveau câte o fată de vultur. Ezechiel 1,4-10.

loading...

Această descriere sugerează cât se poate de bine că acești extratereștrii au venit pe Terra la bordul navelor lor. Ei seamănă extrem de bine cu omul, doar că sunt dotați cu aripi pe care le pot strânge atunci când au nevoie.

extraterestrii - Extratereștrii au luat formă umană și trăiesc printre noi

Mai mult de atât, prezența extratereștrilor pe Terra a fost subliniată de nenumărate ori și de celebra clarvăzătoare oarbă Baba Vanga. Aceasta susținea că ei sunt printre noi, că au luat formă umană și nu în ultimul rând comunică doar cu câțiva oameni aleși.

Uneori unul dintre ei mă prinde de mână. El comunică cu mine și cu alți câțiva oameni aleși. Sunt aici pentru a ne supraveghea și a participa direct sau indirect la dezvoltarea noastră”, spunea Baba Vanga.

Povestea merge mai departe, pentru că în 2011, o serie de specialiști britanici trăgeau semnalul de alarmă. Omenirea trebuie să se pregătească pentru întâlnirea cu o specie extraterestră. Pământul nu mai este o bază intermediară, ei s-au stabilit aici pentru o perioadă nedeterminată de timp.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top