Mistere

X-Files

Extraterestrii au interzis pamantenilor sa revendice o parte din Antarctica

6views

În anul 1910, geofizicianul german, Alfred Wegener a lansat o teorie neobișnuită. El consideră că Africa și America de Sud au format un singur continent, cu mulți ani în urmă. El își susținea teoria prin faptul că cele două continente au forme complementare, ca două piese dintr-un puzzle.În timpurile preistorice, spunea el, a existat un continent gigant.

Antarctica este de fapt formată din două părți, sudate între ele, dar de origini diferite. Partea de vest este o continuare a Anzilor și are la origine era terțiară, iar partea de est are aceeași structură cu Australia, Africa de Sud, India, Brazilia și s-a format în era primară. El considera că Antarctica este partea meridională a fabuloasei Atlantida.
Ascund exploratorii care au ajuns la Polul Sud, lucruri pe care noi nu trebuie să le cunoaștem?

Polul Sud a fost atins în 1911 de Amundsen și Shackleton. Cu toate că aceștia mai făcuseră expediții în Antarctica, aici expediția a fost mai complicată.  Curios este faptul că toți exploratorii care au participat în expedițiile de la Polul Sud, au avut grave probleme psihiatrice, la scurt timp după ce s-au întors din expediții. Simptomele bolii erau identice cu cele ale astronauților ruși și americani, după terminarea unei misiuni spațiale. Anxietate, halucinații, atacuri de panică, depresii.

Începând cu 1959, Antarctica este împărțită în zone triunghiulare revendicate de Argentina, Brazilia, Chile, Franța, Norvegia, Anglia, Australia, Noua Zeelandă. Se presupune că în aceste zone sunt imense zăcăminte de petrol.
Marile puteri ale lumii nu au acceptat oficial această împărțire. Între aceste zone revendicate, există o singură zonă, numită Mary Bryde, care nu a fost revendicată de nicio țară, cu toate că și aceasta are în subteran multe bogății.
Explicațiile autorităților au fost aproape nule, evazive. Există o interdicție pentru această zonă?

Cine a emis această interdicție pentru pământeni? Extratereștrii? Antarctica nu și-a arătat toate secretele. Sunt exploratori care au ajuns în acea zonă și care au povestit că sub gheața oceanului sunt adevărate orașe, cu pomi și verdeață. NASA are fotografii făcute din sateliți, pe care le-au clasificat și nu le pot da publicității.
Dacă acolo nu sunt baze militare sau obiective strict secrete, de ce au clasificat niște poze, care ne-ar fi permis să admirăm splendoarea continentului? De aici încep speculațiile, iar dacă autoritățile nu ar avea nimic de ascuns ar veni cu răspunsuri clare, care să elimine presupunerile și interpretările.

Loading...

La începutul creștinismului, Pomponius Mela și Ptolemeu afirmau că în emisfera sudică era un mare continent care susținea planeta în echilibru. Ei au denumit populația care trăia acolo antipozi și spuneau că erau foarte bogați.
Aristotel a fost discipolul lui Platon și a fost primul care a scris despre Atlantida. El spunea că înaintea coloanelor lui Hercule, Gibraltar, se găsește o insulă mai mare decât Asia. El descrie bogăția și frumusețea acestei insule. Din cauza unor cataclisme, Atlanticul a înghițit această insulă.

dovezile-care-demonstreaza-ca-extraterestrii-exista

Cercetătorii au încercat să localizeze insula în diverse locuri ale lumii, dar Platon vorbește de o insulă care este mai mare decât Asia. Insula este de fapt un continent. Putem considera că Atlantida se afla în Antarctica și încă ceva, uitați-vă cu atenție pe o hartă planetară și încercați să refaceți un puzzle.

loading...