X-Files

Extraterestrii au interactionat cu oamenii acum cateva mii de ani in urma

2views

Un grup de antropologi care desfăşura cercetări în sânul unui trib dintr-o regiune izolată a Indiei a făcut o descoperire uluitoare: complexe reprezentări grafice preistorice ilustrând extratereştri şi nave de tip OZN pe pereţii unei peşteri.

Desenele au fost identificate în regiunea Hoshangabad din statul Madhya Pradesh, situată la numai 70 kilometri de centrul administrativ local Raisen. Peşterile sunt ascunse adânc în junglă luxurianta.

O imagine clară a ceea ce ar putea fi un extraterestru îmbrăcat într-un costum spaţial poate fi văzută în imediata vecinătate a unui OZN de forma unei farfurii zburătoare, care emite un soi de raze, în ceea ce ar putea sugera un antic scenariu de răpire pe raza tractoare. Ceva ca un câmp de forţă sau o dâră poate fi observat în urma OZN-ului.

Este, de asemenea, vizibil un alt obiect putând însemna ogaură de vierme”, explicând felul în care extratereştrii reuşesc să ajungă pe Pământ. Imaginile i-au făcut pe unii entuziaşti ai misterelor de acest fel să conchidă că ele ar fi putut fi realizate chiar prin concursul direct al unor fiinţe extraterestre.

desenozn

Arheologul local, Wassim Khan, pretinde că obiectele din imaginile rupestre sunt o anomalie totală în raport cu natura altor exemple de artă preistorică ce descriau viaţa acelor locuri şi a acelor vremuri. Ca atare, specialistul crede că ele ar putea sugera că fiinţe venite de pe alte planete au interacţionat cu oamenii încă din vremuri foarte îndepărtate; ceea ce adăuga greutate mai vechii teorii ce postula că civilizaţia umană ar avea la baza implicarea activă a unor creaturi din spaţiu.

Loading...
loading...