EXTRATEREȘTRII AU CONTRIBUIT LA DISPARIȚIA MAIAȘILOR?

0

Conform credinței mayașe, omenirea a trăit patru etape, cu patru sori diferiți. Suntem în etapa cu un al cincilea soare.
Fiecare soare care a murit a atras după el cataclisme, cutremure, erupții vulcanice, inundații. Clasificarea timpului în patru etape, o întâlnim și la azteci și caledonieni.

În secolul al XVI-lea, după ce spaniolii au cucerit Mexicul și Peru, portughezii Brazilia, iar englezii și francezii America de Nord, cele două Americi adoptă calendarul european, dar în Mexic rămâne calendarul mayaș, cu 360 de zile.

Calendarul este forma prin care omul a arătat că există. Este raportul dintre om, cosmos și timp.
Istoria mayașilor începe cu 1500 de ani îH. Și se termină în anul 1540. Teritoriul ocupat de mayaș era de peste 400000 de kilometri pătrați, respectiv, Mexic, Honduras, Salvador și Guatemala.  Mayași au dispărut, abandonând marile orașele. Dispariția lor rămâne și astăzi un mister.

Unii cercetători au emis ipoteza că a fost o mare secetă, alții un cutremur sau o epidemie puternică. Niciuna dintre aceste ipoteze nu este sustenabilă. Rămâne o întrebare care este din ce în ce mai actuală. De ce, în sudul Mexicului și în Puerto Rico, acolo unde au trăit mayașii și unde sunt ruinele orașelor pe care ei le-au construit, au fost înregistrate cele mai multe vizualizări ale OZN-urilor din lume? Ce interes reprezintă acea zonă pentru extratereștrii?

Erich von Daniken este un cercetător care a lansat teoria conform căreia mayașii erau humanoizi extratereștrii și dispariția lor subită este legată de extratereștrii.  Pădurea Yunkue are 250000 de specii identificate și alte 30000 neidentificate. Pădurea se află la numai 40 de kilometri distanță de San Juan, capitala Puerto Rico. În noaptea de 20 octombrie 1973, nouă elevi, însoțiți de trei adulți, au făcut o excursie pe muntele Yunkue, care se află în apropierea acestei păduri. Pe traseu, grupul întâlnește trei persoane care coborau de pe munte. Cei trei erau identici ca înfățișare, erau îmbrăcați la fel și aveau un aer normal.

Unul dintre elevi a făcut o fotografie cu cei trei indivizi. Când a developat filmul, a constatat că cei trei nu erau în fotografie. Era o imagine cu pădurea.  Grupul s-a oprit pentru a pregăti tabăra, pentru că se înserase. Cinci creaturi au apărut din desișul pădurii și au terorizat grupul toată noaptea. Creaturile aveau capul triunghiular, ochi imenși și patru gheare. Creaturile au blocat drumul și timp de câteva ore, grupul s-a luptat pentru a supraviețui.
După un timp, creaturile au plecat, iar membrii grupului au anunțat autoritățile, care s-au prezentat la locul faptei, pentru a fotografia și strânge probe care să ateste atacul lor.

Probele au fost duse la poliție, dar în noaptea următoare, sediul poliției a fost spart și probele au dispărut.
Sunt cunoscute cazurile privind întâlnirile cu extratereştrii și răpirile care au avut loc în Mexic. Cele mai multe vizualizări de OZN-uri au fost în Mexic, în zona vechilor site-uri mayașe. Mexicul a declasificat în 2014, o mare parte din dosarele privind extratereștrii.

mayasi - EXTRATEREȘTRII AU CONTRIBUIT LA DISPARIȚIA MAIAȘILOR?

Autoritățile mexicane susțin că americanii nu au permis ca aceste documente să fie făcute publice, dat fiind numărul mare de întâlniri cu extratereștrii sau răpiri, care au avut loc în sudul Mexicului. Autoritățile mexicane au declarat că au creat un departament special care se ocupă cu aceste fenomene. Specialiștii mexicani sunt convinși că extratereștrii au jucat un rol major în cultura mayașă, dar și în dispariția ei.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și