Take a fresh look at your lifestyle.

Extratereștrii ar putea fi roboți. Ei nu au corp biologic și nici conștiință

Formele de viață extraterestre pot avea caracteristici de roboți, potrivit cunoscutului om de știință american Dr Michio Kaku.

După cum a raportat tabloidul britanic Daily Star, teoreticianul de 72 de ani, Michio Kaku, crede că imaginația tradițională a extratereștrilor poate să fie eronată atunci când vine vorba despre viața extraterestră.

Extratereștrii sau roboți?

El susține că organismele biologice sunt prea limitate pentru speciile avansate pentru călătoriile intergalactice și din acest motiv extratereștrii ar putea avea caracteristici de roboți sau ceva similar.

Kaku, într-un interviu, a spus că oamenii sunt manipulați să se gândească la extratereștrii precum la niște organisme biologice, ignorând pe deplin progresele lor științifice.

”Mi-ar plăcea dacă Hollywoodul ar avea mai puțină imaginație. Cred că într-o zi, când vom descoperi extratereștri în spațiu. Ei nu vor fi complet biologici; ei ar putea fi parțial robotizați și parțial biologici „, a declarat Kaku.

Un exemplu al acestor ființe străine, jumătate biologice și jumătate de robotizare, ar putea să ne aducă aminte de celebrul film „Grays”, unde entitățile străine sunt prezentate la fel cum gândește celebrul fizician.

În viziunea lui Kaku, Hollywood-ul este cel care deformează imaginea extratereștrilor. De cele mai multe ori, aceștia sunt prezentați ca având corpuri biologice, asemănătoare omului. Mai mult de atât, ei sunt văzuți de producătorii de filme precum niște entități cu suflet și conștiință. Această viziune ar putea fi total greșită, pentru că ei pot avea un singur gând, protejarea speciei lor.

Loading...

Acest aspect îi poate împinge să distrugă orice altă specie inferioară. De ce? Pentru a-și asigura continuitatea pe linia evoluției, ei vor elimina orice potențial pericol.

Adică, omenirea, peste o sută de mii de ani, ar putea deveni mai puternică decât specia lor și ar reprezenta un pericol. Din acest motiv răul trebuie eliminat din fașă și în loc să ne așteptăm la o colaborare cu extratereștrii aceștia ar putea să ne distrugă.

loading...

Comentariile sunt închise.