Extratereştri în România. La Bistriţa-Năsăud, OZN- ul plutea deasupra pădurii

Extratereştri în România. La Bistriţa-Năsăud, OZN- ul plutea deasupra pădurii

Mai mulţi localnici din Bistriţa-Năsăud se jură cu mâna pe Biblie că au văzut extratereştri. Oamenii spun că au văzut deasupra unei păduri un OZN care scotea un sunet ciudat şi lumina foarte puternic. O tânără a filmat scena cu telefonul.

Ioana are 15 ani şi se afla în vacanţă la bunicii ei, în localitatea Dobricel. Seara, când urca dealul spre casă, a văzut deasupra pădurii ceva ce-i va rămâne toată viaţa în minte.

„Am auzit un zgomot ciudat (…) Am crezut ca este un avion, dar când m-am uitat nu părea a fi avion şi mi-am dat seama ca era altceva”, a declarat Ioana Petrican. Bunica fetei a ieşit şi ea din casă, intrigată de sunetul ciudat. Femeia se jură că a asistat la o vizită a extratereştrilor.Eu am iesit din cauza sunetului. Nu era un sunet obişnuit, că eu cunosc sunetele că sunt aici de.. şi o aud pe ea ţipând şi văd lumina care a ţâşnit. Eu am văzut sfârşitul, răgetul ăla”, a precizat bunica fetei, Rodica Petrican.

ozn marte

Mama fetei a crezut cu greu întâmplarea.După ce am văzuut imaginile mi-am dat seama că nu era avion (…) Ea a fost foarte speriată, la fel şi soacră-mea e speriată”, spune mama. Atunci când şi-au revenit din şoc, oamenii au început să plănuiască cum să-i intampine pe extratereştri la următoarea vizită.

„O ţuică mică pentru musafiri (…) N-aş vrea să vină apoi să se aprindă că nu l-am tratat omeneşte. Să facă răzbunare pe mine… nu vreau”, spune bunicul.

Loading...

Sursa: Agentia

loading...

Related posts