Take a fresh look at your lifestyle.

Extratereștri, Illuminati sau vortex spațiu-timp? Teorii care încearcă să explice dispariția avionului companiei Malayian Airlines

În timp ce anchetatorii caută cu disperare indicii care să ducă la cauzele dispariției avionului Boeing 777, al companiei Malayian Airlines, speculațiile despre acest eveniment nu mai contenesc. Există tot felul de teorii despre această dispariție, mergându-se până la teorii ale conspirației.

Iată câteva variante ale acestora:
Extratereștrii au furat avionul
În ultimele momente, înainte de dispariția avionului, radarele au interceptat niște unde, vibrații, ciudate. Alexandra Bruce, cercetător, susține că aceste anomalii sunt de natură extraterestră. Mai multe familii ale celor dispăruți susțin că telefoanele mobile ale victimelor au continuat să sune și după dispariția avionului, mai mult, aceștia aveau activate conturile online de mesagerie.

Iranienii au deturnat avionul

Avionul ar fi fost deturnat de către iranieni. După dispariția avionului s-a descoperit că un pasager iranian a cumpărat un bilet de avion cu un pașaport fals. Teoria se bazează pe faptul că la bordul avionului se aflau ingineri specialiști în cea mai înaltă tehnologie. Iranienii urmăreau să intre în posesia ultimilor descoperiri ale spionajului tehnologic.

Pasagerii au fost duși la Phenian

Specialiștii susțin că avionul ar fi putut zbura la joasă altitudine, fără să fie interceptat de radare, până la Phenian. Faptul că avionul își schimbase traseul, duce la ideea că această schimbare s-a făcut din cabina pilotului, cu cel puțin 12 minute înainte de dispariție.
Această teorie este viabilă numai dacă, în rezervoare au existat cantități mai mari de combustibil.

Loading...

Iiluminatii sunt implicați în dispariția avionului

Iiluminatii cei care dețin supremația în noua ordine mondială, au deturnat avionul pentru a crea animozităţi între anumite state, pentru a crea conflicte, în urma cărora ar avea numai de câștigat.
Este mâna lui Snowden
Fostul spion CIA, Snowden s-a refugiat în Rusia. La bordul avionului se aflau 20 de specialiști texani, care urmau să depună mărturie, în procesul pe care Snowden îl are, cu privire la spionajul tehnologic, pe care l-a practicat.

Un nou Triunghi al Bermudelor
Specialiștii susțin că în Golful Thailandei s-ar fi format o zonă similară cu cea din Bermude.
Avionul se află pe o insulă izolată
Potrivit unui reprezentant malaiezian avionul s-ar afla pe o insulă izolată, greu de identificat.
Pilotul a depresurizat avionul
Expertul în aviație, Evan Wilson, susține că pilotul, care ar fi avut probleme psihice, ar fi recurs la acest mod pentru a se sinucide.
În istoria aviației au mai fost cinci astfel de cazuri.

Malayian Airlines

Avionul a fost înghițit de un vortex, spațiu-timp

În conformitate cu surse militare care s-au ocupat de această dispariție, în momentul în care avionul era dat dispărut de la traiectoria sa normală, el a fost reperat pentru câteva secunde, în apropiere de Strâmtoarea Malacca, zburând la o altitudine foarte joasă. Specialiștii susțin că oricare variantă este posibilă în această dispariție. Specialiștii susțin că în momentul în care a dispărut avionul, s-au înregistrat pe radare anumite anomalii, care conduc la teoria conform cărei un vortex ar fi înghițit avionul.
Se spune despre vortexurile temporale că pur și simplu aspiră materia care se află în preajmă. Avionul ar fi trecut într-o altă dimensiune sau se află suspendat undeva în timp.

loading...

Comentariile sunt închise.