Descopera

Extratereștri au influențat evoluția omului

Descoperirile din ultima vreme i-au împins pe cei mai mulți oameni de știință să ajungă la concluzia că teorie evoluției lansată de Darwin nu este viabilă și nu duce spre o direcție clară. Această teorie nu a fost niciodată demonstrată și a fost lăsată la statutul de ipoteză, care în cele mai multe dintre cazuri a fost contestată din cauza vergii lipsă.

Unul dintre exemplele elocvente, care distruge teoria evoluționista, este acela că în prezent putem să întâlnim diverse specii de animale care nu au evoluat de sute de mii de ani sau chiar mai bine. De exemplu, crocodilii sunt neschimbați de sute de milioane de ani, varanii din insulele Galapagos la fel, rechinii supraviețuiesc nemodificați de 400 milioane de ani, ornitorincii deasemenea, crabii potcoavă au rămas neschimbați de 500 milioane de ani, sturionii au rămas neschimbaţi și ei de pe vremea dinozaurilor, echidnele, țestoasele, libelulele, albinele, au supraviețuit milioane de ani fără a da curs procesului de evoluție a speciilor preconizat de Darwin, etc. Iar recent a fost descoperită în Africa de Sud, o fosilă de scorpion în “vârstă” de 350 milioane de ani, aidoma cu scorpionii actuali.

Prin urmare, Darwin a greșit profund când s-a apucat să argumenteze teoria evoluționistă. Dacă aceste animale nu au evoluat de sute de milioane de ani, timp în care omul a trecut prin diverse etape ale evoluției, atunci este la îndemâna oricui să realizeze că evoluția de la o specie la alta este imposibilă.

Ceea ce ne interesează în primul rând este creierul omului, cu labirintul său de conexiuni neuronale. Tot mai mulți cercetători ai trecutului omenirii înclină către ipoteza potrivit căreia am fi hibrizi rezultați dintre ființele terestre și extratereștri. Pentru ca această teorie să devină clară, nu trebuie decât să privim cu atenție anumite paragrafe din Biblie. Acolo se precizează foarte clar cum a reușit omul să ajungă la stadiul actual al dezvoltării sale.

Când oamenii au început să se înmulțească pe fața pământului și li s-au născut fete, fiii lui Dumnezeu au văzut că fiicele oamenilor erau frumoase; și din toate și-au luat de soții pe acelea pe care și le-au ales. Deut.7.3,4.[…] Uriașii erau pe pământ în zilele acelea, și chiar și după ce fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor și ele le-au născut copii: aceștia erau eroii care au fost în vechime, oameni cu renume.

Fiii lui Dumnezeu nu sunt alții decât extratereștri care odată ajunși pe Terra din diverse motive s-au împerecheat cu femeile de aici. În urma actelor sexuale au rezultat uriașii, adică o nouă specie de oameni. Astfel, omul a experimentat o nouă etapă a evoluției sale, fără să aibă nimic în comun cu maimuța lui Darwin.

loading...

Un alt paradox este creierul uman. În opinia celor mai mulți dintre specialiști, creierul uman este organul cel mai sofisticat, pe care probabil nu îl vom înțelege niciodată și pe care nu vom putea să-l folosim la adevărata sa capacitate într-un viitor extrem de îndepărtat. Acest organ are diferite abilități, aflate în stare latentă, pe care omul nu știe în prezent să le activeze sau să le folosească la adevărata lor capacitate.

creier1 - Extratereștri au influențat evoluția omului

Este puțin probabil să credem că în urma evoluției creierul s-a transformat atât de mult comparativ cu cel al unei maimuțe. Pe de altă parte, chiar Darwin scria în lucrarea sa, The Origin of Species – ediţia din anul 1902, că : „A presupune că ochiul s-ar fi putut forma prin evoluţie, pare cât se poate de absurd.” Dacă ochiul i se părea un organ atât de sofisticat, oare ce ar fi putut să spună despre creier?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top