The news is by your side.

EXPLOZIILE SOLARE TREZESC AMINTIRILE CELULARE

0

Erupțiile solare produc cantități uriașe de energie și gaze calde care sunt ejectate la milioane de kilometri distanță față de soare. Cercetările recente au demonstrat că ele au o influență directă asupra organismului uman, producând efecte biologice importante.

Erupțiile solare influențează și planeta. Ele sunt la originea producerii unor cutremure, erupții vulcanice, uragane, tornade.

Revenind la efectele biologice, s-a constatat că activitatea sistemului central nervos este influențată în mod negativ. Devenim instabili, nervoși, agresivi, letargici, avem migrene în timpul erupțiilor solare.

Valul uriaș de fotoni emiși de o erupție solară modifică structura realității fizice și are un efect puternic asupra celulelor din organism. Energia fotonică are o frecvență ridicată și cauzează stări emoționale puternice. Se spune că energia fotonică se branșează la gândirea noastră creând stări de tristețe, anxietate, panică.

Textele biblice caracterizează cerul ca fiind un catalizator care aduce schimbări pe planetă. Micul nostru univers format din celule, atomi, particule este influențat de macrocosmos. S-a pus întrebare care este locul nostru în spațiu și timp?

Din punct de vedere religios am fost creați de Dumnezeu, după chipul său. Din punct de vedere știintific suntem ființe supuse evoluării. Cu toate că omul s-a dezvoltat, a evoluat, el nu este centrul Universului. Demersurile pe care omenirea le-a făcut sunt nesemnificative și nu pot influența macrocosmosul.

Din punct de vedere statistic, există o conexiune între temperatură, ploi și manifestările umane. Cu cât temperatura este mai mare sau plouă mai mult, cu atât agresivitatea umană este mai mare.

Conform unor profeții mayașe suntem în perioada în care lumea se află între schimbare și conflict. Schimbarea vine de afară sub forma vremii, a fenomenelor naturale, a perturbațiilor cerești și a traumelor provocate de oameni însăși.

Exploziile solare trezesc amintirile amintirile celulare. Informaţiile din fiecare celulă ies la suprafață. Elementele planurilor după care suntem construiți au o interfață în conștiința celulară și, atunci când această structură este amplificată de energia fotonică, numeroasele sale elemente se scurg în conștiința noastră și amintirile răbufnesc.

soare EXPLOZIILE SOLARE TREZESC AMINTIRILE CELULARE

Exploziile solare pot sparge vechile tipare ale gândirii. Pierdem noțiunea timpului. Spațiul și timpul par că se mișcă mai repede.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și