EXPERIMENTUL PHILADELPHIA, PROPULSIA MAGNETICĂ ȘI TRECEREA ÎNTR-O ALTĂ DIMENSIUNE SPAȚIU-TIMP

EXPERIMENTUL PHILADELPHIA, PROPULSIA MAGNETICĂ ȘI TRECEREA ÎNTR-O ALTĂ DIMENSIUNE SPAȚIU-TIMP

În anul 1955, astrofizicianul Morris Jessup este contactat de un personaj misterios care s-a numit Carlos Miguel Allende. Acesta i-a înmânat trei scrisori cu privire la un experiment realizat de US Navy în anul 1943, la Philadelphia, la care a participat și Albert Einstein.

În scrisori era descris modul în care o navă care se afla în portul din Philadelphia a devenit invizibilă si a ajuns la Norfolk, la câteva sute de kilometri.

Allende susținea că a fost utilizată o propulsie similară cu cea a OZN-urilor, iar membrii echipajului au avut consecințe teribile. Unii au murit, alții s-au volatizat, alții au fost descoperiţi arși incorporați în pereții vaporului.

Jessup începe o anchetă pe cont propriu și constată că a avut loc un experiment militar în care a fost testat efectul câmpului magnetic asupra vaporului. La început, vaporul a fost acoperit de o ceață densă, după care a dispărut.

După dezvăluirile pe care le-a făcut, Jessup este contactat de către autoritățile militare. La scurt timp, s-a spus că acesta s-a sinucis.
În anul 1970, Charles Berlitz redeschide ancheta. Investigațiile arată că Allende a lucrat pentru marina americană și că a fost martor la acest experiment. Alte documente au demonstrat că în anul 1943, Einstein a lucrat pentru marina americană.

Mult mai târziu, cercetătorii au demonstrat că un câmp magnetic puternic este primejdios pentru sănătate și echilibrul mental. Vasul care a fost obiectul experimentului, Eldridge, a fost echipat cu generatoare puternice și dirijat în oceanul Atlantic. În jurul vaporului a fost creat un imens câmp magnetic.

Experimentul Philadelphia mai este cunoscut și sub numele de Rainbow și a demarat în anul 1931, sub conducerea lui John Hutchinson, profesor la Universitatea Chicago. La acest proiect au fost cooptați Einstein și Tesla.

În anul 1940, are loc un prim test. Un vapor fără echipaj la bord a devenit invizibil ca urmare a formării în jurul său a unui câmp magnetic puternic. Doi ani mai târziu, se hotărăște reluare experimentului, de această dată, cu un echipaj la bordul navei.

Tesla se opune acestei propuneri și în acel an demisionează și părăsește proiectul. El era convins că vor fi repercusiuni tragice asupra oamenilor. In ciuda plecării lui Tesla, experimentul are loc în anul 1943. Se va dovedi că Tesla a avut dreptate.

Vasul s-a teleportat 640 kilometri, până în Norfolk, și a revenit în portul din Philadelphia, dar consecințele au fost devastatoare.

PHILADELPHIA

Mulți membrii ai echipajului au murit, alţii au dispărut într-o alta dimensiune spaţiu-timp, alții au ars fiind descoperiţi incorporați în pereţii navei. Forța generată de câmpul magnetic a fost devastatoare.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)