EXPERIMENTELE EXTRATEREȘTRILOR CREEAZĂ MUTANȚI ȘI HIBRIZI

EXPERIMENTELE EXTRATEREȘTRILOR CREEAZĂ MUTANȚI ȘI HIBRIZI

Milton Cooper a lucrat în anii 70 pentru Air Force. În opinia sa, există trei rase de extrateștrii. Reptilienii, denumiți așa datorită pielii lor, conformatorii, ființe bazate pe siliciu și micii cenușii sau ebenii. Într-un raport emis de către serviciile secrete americane, denumit Raportul 13, care are 624 de pagini, se spune că la baza Holloman s-a încheiat o înțelegere între americani și extratereștrii, prin care extratereștrii dau tehnologie avansată americanilor, în schimbul permisiunii de a răpi oameni în vederea unor experiențe. Această înțelegere s-a concretizat într-un document denumit Tratatul de la Cordoba, din 1954.

În virtutea acestei înțelegeri, guvernul american trebuia să construiască baze secrete, în care să fie găzduiți extratereștrii, împreună cu navele lor, și unde să aibă loc schimburi de tehnologie. În raport se precizează că au fost peste 300 de întâlniri cu extratereștrii. În 1972, extratereștrii erau instalați în cinci baze, New Mexico, Nevada Utah, Colorado și Dulce.

Guvernul ar fi realizat, în același scop, orașe subterane, amplasate la mare adâncime sub pământ. Experimentele sinistre ale extratereștrilor se fac pe oameni și pe animale, în vederea creării unor mutanți sau hibrizi, între ființele umane și extratereștrii.

În aceste baze trăiesc specialiști pământeni, închiși acolo pentru totdeauna. În raport se precizează că în 1979, în baza de la Dolce, New Mexico, ar fi izbucnit o revoltă a oamenilor de știință. Începând cu 1979, în raport se scrie că americanii au regretat această înțelegere cu extratereștrii. Tehnologia oferită de aceștia a fost sub așteptările americanilor, în timp ce numărul răpirilor se înmulțiseră. Începând cu 1980, SUA a început cercetarea în domeniul astronomiei pe cont propriu. Răpirile sau disparițiile au continuat. În decursul anilor, specialiștii americani au înregistrat peste 2000 de cazuri de răpiri.

Specialiștii consideră că răpirile fac parte din așa-numitele întâlniri de gradul patru. Un fost consilier al Pentagonului a declarat că fostul președinte al SUA, Eisenhower, a avut trei întâlniri cu extratereștrii, la o bază din New Mexico.
Oficialii FBI au reușit să organizeze această întâlnire, folosind trimiterea unor mesaje telepatice.
Consilierul, pe numele său, Good, a declarat pentru BBC, că la aceste întâlniri au participat mai multe persoane din anturajul președintelui.

Tot el a declarat că și alți lideri politici au avut astfel de întâlniri. Vă reamintesc faptul că în 1947, lângă localitatea Roswell, a fost descoperit un OZN, în interiorul căruia au fost descoperite cadavrele a trei extratereștrii, iar al patrulea a fost găsit în viață.

Loading...

mutanti

Extratereștrii făceau parte din rasa micilor cenușii. S-au făcut cercetări pe extraterestrul găsit în viață și s-au constatat lucruri uimitoare. El funcționa pe bază de clorofilă, transformând energia în hrană. Comunicarea cu extraterestrul s-a făcut telepatic. Acesta susținea că ei vizitează Terra de acum 25000 de ani și că au baze pe Pământ. Ei au capacitatea de a se dematerializa, după cum doreau. Ei aveau tehnologia prin care transformau materia în energie și invers.

Pentru a-l ține în captivitate, avea posibilitatea de a trece prin zid, extraterestrul a fost introdus într-o cușcă electromagnetică Faraday. Cu toate eforturile specialiștilor, extraterestrul a murit în 1952.

loading...

Related posts