The news is by your side.

EXPERIMENTE OCULTE DE GRUP

0

În anul 1920, a fost creat la Londra un institut care se numea Tavistock. Acolo se făceau experimente cu privire la traumele pe care le suferă un individ în situații limită.

Începând cu anul 1932, s-au realizat experimente privind dinamica de grup. Prin anumite mijloace și tehnici de manipulare se urmărea schimbarea personalității umane.

Fundația Rockefeller a finanțat generos aceste proiecte, asigurând specialiști de renume mondial. Începând cu anii 60, specialiștii din acest institut au început colaborarea cu diverse servicii secrete. Țelul lor era de a forma lideri care erau infiltrați în comunități pentru a manipula masele.

Așa a început șirul lung al unor mișcări, unele dintre ele numite și revoluții culturale. În acest institut au fost experimentate, pentru prima dată, drogurile obținute artificial, LSD7.

Institutul a fost mutat în SUA, unde a devenit un laborator sofisticat, experimentele extinzându-se și pe militari.
Experimentele vizau înlăturarea unui climat social perturbat sau dinamica ocultă de grup.

Cercetătorul Milgram scria într-un raport medical că, am văzut un om de afaceri care a intrat în laborator, cu un comportament normal, echilibrat. După experiment acesta avea ticuri, își freca lobul urechii, era nervos, mâinile îi tremurau și era confuz.
Informațiile care au ieșit la lumină în ultimii ani conduc către o conspirație mondială. Trebuie anihilate sau distruse societățile concurente, incomode.

Se spune că, Institutul Tavistock este cea mai mare instituție de profil pentru spălarea creierelor. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, Royal Air Force a bombardat cartiere, în timp ce fabricile de armament au rămas intacte. Cei care finanțau aceste proiecte aveau nevoie de ele. Se urmărea intimidarea populației germane și renunțarea la unele convingeri politice.

Au fost realizate experimente pe un număr mare de prizonieri de război, peste 80000 de cobai umani. După război, experimentele au vizat formarea unor colectivități apatice, supuse, care să nu reacționeze la schimbările pe care elita mondială le făcea. A se vedea populațiile țărilor comuniste care s-au supus zeci de ani unor principii induse.

Au fost create fenomene de masă care încurajau consumul de droguri. Unul dintre acestea a fost fenomenul Beatles. În timpul concertelor, erau distribuite droguri spectatorilor. Au fost create reflexe condiționate de a deveni dependent de droguri sau medicamente, care au dus la schimbarea comportamentului colectiv.

Un alt mijloc de manipulare a fost publicitatea. Omenirea este bombardată cu astfel de informații, care conduc la utilizarea unor produse care ne sunt impuse.

Cei care observă și se opun la astfel de tehnici de manipulare sunt marginalizați, excluși din comunitate. Au fost introduși în diferite comunități, formatorii de opinie. Acestea sunt persoane cu un rol bine stabilit. Oamenii au impresia că sunt bine informați urmărind emisiuni sau citind ziarele. În realitate, capacitatea lor de a discerne este anihilată.

spiritism EXPERIMENTE OCULTE DE GRUP

Cercetătorul Rees a declarat că obiectivele experimentelor sunt de a se infiltra în activități educative și religioase. Mai greu va fi cu justiția și medicina.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și