Experiment stiintific: Moartea nu exista!

Moartea este unul dintre cele mai mari mistere pe care omul a încercat să-l descopere de-a lungul timpului. Dacă strămoșii noştri aveau mai multe informaţii despre tot ceea ce implică moartea, noi, oamenii moderni, am fost împinși să credem că totul ia sfârșit atunci când energia tinde să devină nulă și intervine moartea.

În cultura dacică, moartea era considerată doar un moment de trecere din lumea reală spre o altă lume mai bună. Dacii, atunci când murea un om, erau fericiți și petreceau pentru șansa pe care o are acesta de a trăi în lumea celor drepți. Această mentalitate, dar și curiozitatea de ceea ce este după ce părăsim această lume, l-a împins pe Robert Lanza, cercetător la Advanced Cell Technology, să dezvolte o teorie impresionantă despre moarte.

În acest fel, s-a născut și ideea de multiunivers, adică un infinit de universuri paralele care există simultan, iar odată cu moartea fizică dintr-unul viața continue să existe în celelalte. Astfel, când energia care a făcut creierul să funcționeze într-un univers, măsurată științific la 20 de wați, nu mai poate exista din cauza morții trupului, aceasta se transferă prin anumite procedee într-un alt univers paralel. Acolo viața și acțiunea continuă să-și mențină cursul, ceea ce înseamnă că moartea nu există cu adevărat, ci este o simplă trecere dintr-un univers în altul.

Experimentul miraculos

Un experiment fantastic a fost realizat de către oamenii de știință. O particulă de energie a fost supusă trecerii printr-un Observator, unde existau două separatoare de particule. Rezultatele au fost impresionante, pentru că Observatorul a putut să influențeze decizia particulei de a trece mai departe sau a aștepta o ocazie favorabilă. Indiferent de decizia pe care a luat-o Observatorul, particulă a fost cea care a experimentat-o.

Loading...

Acest experiment, cumulat cu teoria Biocentrismului, i-au împins pe oamenii de știință să declare că timpul și spațiul sunt necesare doar corpului fizic, implicit creierului, pentru a putea primi fluxul informațional. Energia de 20 de waţi, cea care rămâne după ce intervine moartea fizică, are capacitatea de a transcede prin fluxul de particule, ignorând spațiul și timpul. Astfel, energia nu se pierde ci se transformă, încalcă bariera timpului și a spațiului și ajunge într-un alt univers paralel, unde acțiunea continuă să se petreacă.

Moarte clinica

Singura întrebare la care nu au reușit să răspundă cercetătorii se referă la cine poate să fie Observatorul care poate comuta direcția energiei purtătoare de informații. Probabil că acest Observator are rolul și de Creator.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și