Descopera

EXPERIENȚA MORȚII IMINENTE, LUPTA DINTRE ÎNGERI ȘI DEMONI

Personalități din mai multe domenii au trăit experiența morții iminente sau EMI. Facem referire la Gustav Jung, Elizabeth Taylor, Sharon Stone.

Aceste stări au fost numite experiențe interzise. Actrița Sharon Stone a supraviețuit unui accident vascular cerebral. Accidentul s-a petrecut în anul 2001, când actrița avea 40 de ani.

Actrița s-a luptat cu moartea și a trebuit să învețe să meargă și să vorbească. Ea a declarat că, pe toată perioada accidentului vascular, ea s-a aflat într-un turbion de culoare albă. Ea a mai declarat că și-a întâlnit toți prietenii morți.

Ea a povestit într-un interviu că a călătorit în zone străine cunoașterii sale, unde a întâlnit demoni, îngeri, oroare și dragoste. Două voci se băteau în vorbe. Una o îndemna să renunțe la luptă și să moară, cealaltă o îndemna să lupte.

Sixx este bateristul formației Montley Crue. A trăit o experiență similară, după ce a luat două supradoze de cocaină. El a relatat că tot timpul, sufletul lui care ieșise din corpul fizic, a fost lângă medicii care încercau să-l salveze. Această experiență i-a schimbat viața. Îngerii aveau forma unor sfere de lumină albă care radiau dragoste.

Celebrul actor Burt Reynolds a trăit o experiență la fel de dramatică. În timpul unor filmări și-a fracturat maxilarul. Durerile erau atât de mari, încât a fost obligat să ia câte 50 de pastile pe zi. După patru ani, a intrat în comă profundă, timp de opt ore.
El a povestit cum i-a auzit pe medici spunând că va muri. Sufletul său plutea într-o mare de alb.

După un accident cu ATV-ul, Ozzy Osbourne, celebrul cântăreț rock, a stat în comă opt zile. În cartea sa, Eu sunt Ozzy, el descrie că pe toată perioada în care a fost în comă, s-a aflat într-o lumină albă.

Putem trage o concluzie. Toți subiecții vorbesc despre o lumină albă, în care se dă o luptă între a pleca și a te reîntoarce. Celebra actriță, Jane Seymour, în urma unei gripe, i-a fost administrat greșit o injecție în venă. A intrat în comă timp de câteva zile. Ceea ce a povestit este emoționant. Aceeași lumină albă, îngeri și demoni care se luptau pentru ea. Îngerii au câștigat.

Despre Elizabeth Taylor, în afară de talent și frumusețe s-au spus multe. Alcool, droguri, medicamente, o fire bolnăvicioasă.
A trăit și ea o astfel de experiență în care s-a întâlnit cu cel de al treilea soț, Mike Todd, mort într-un accident de avion, în anul 1958. Acesta i-a spus, întoarce-te, mai ai multe de făcut!

Primele descrieri ale experienței morții iminente le-a făcut Proclus, filosof grec, care a trăit în secolul al V-lea î.Hr. Fiind considerat mort, el a fost depus după obicei, timp de trei zile, după care urma înmormântarea. În cea de a trei zi, și-a revenit și toți cei prezenți s-au speriat atât de tare, încât au fugit urlând de spaimă.

%C3%8ENGERI %C8%98I DEMONI - EXPERIENȚA MORȚII IMINENTE, LUPTA DINTRE ÎNGERI ȘI DEMONI

El susținea că o femeie demoniacă de o frumusețe nepământeană îl ademenea să nu se mai întoarcă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top