X-Files

Există viață pe Venus? George Adamski, un ufolog american, susține că da!

Planeta Venus se află la 108 milioane kilometri față de Soare și are un diametru asemănător cu cel al Pământului. La fiecare 19 luni, Venus ajunge la distanța cea mai mică de Terra, 40 milioane de kilometri. Cu o temperatură de 460 grade Celsius, vânturi de 350 km/h, nori de acid sulfuric groși de 50 kilometri, Venus nu pare a fi o planetă care să susțină viața.

George Adamski(1) susținea că a fost luat de frații spațiali într-o călătorie pe Venus, unde a văzut o minunată civilizație. El a descris efectele trecerii printr-o centură aflată în jurul Pământului.

Deși inițial a fost ridiculizat, câțiva ani mai târziu s-au descoperit centurile Van Allen. Ruth Norman a susținut că a efectuat numeroase călătorii prin proiecție astrală și că a avut nenumărate contacte prin clarviziune cu ființe de pe Marte și Venus.

Într-un interviu acordat sub supravegherea serviciilor militare americane, venusianul Estes Plateau susținea că strămoșii venusienilor au plecat de pe Pământ și că un guvern interplanetar își are sediul pe Venus, planeta principală a sistemului nostru solar.

Venusianul Valiant Thor(2) a stat de vorbă cu președintele SUA, în martie 1957. El susţinea că viața pe Venus se desfășoară în subteran. Germanul Jan Van Helsig scria în anul 1943, că Hitler și Stalin s-au întâlnit cu venusieni.

În anul 400, gramaticianul sanscrit Panini scria că inițiații sunt luați la plimbare de extratereștri pe planeta Venus. În secolul al XVIII-lea, un obiect misterios a fost observat în apropierea planetei Venus. Mai târziu, sondele spațiale au constatat că pe Venus a existat apă, inclusiv mări și oceane, ceea ce a făcut posibilă viața.

Strămoșii venusienilor au trăit sub gheața Antarcticii, ruine care au fost descoperite ani mai târziu. Venusienii pot birui orice boală cu ajutorul unor tunuri cu laser. 90% dintre fecundări se fac în eprubetă, motiv pentru care nou-născuții nu au malformații.

Alimentația venusienilor este genetică, locuințele sunt construite din materiale sintetice. Conform tradiției aztece, Pământul și Venus sunt planete gemene care provin din proto-Pământ care a fost lovit cu mult timp în urmă de planeta Jupiter.

venus Există viață pe Venus? George Adamski, un ufolog american, susține că da!

Studiile recente au arătat că Venus s-a aflat mai aproape de Terra cu 17 milioane de kilometri. Venus era vizibilă în plină zi și rivaliza cu Soarele. Ce a cauzat depărtarea planetei de Pământ și mișcarea retrogradă a acesteia rămâne un mister.

Referințe – Surse

1.Theparanormalguide.com

2. Bibliotecapleyades.net

 

loading...
Comments
To Top