Bizar

Excluziv: Pentagonul ar putea fi implicat in atacul chimic din Siria. Hackerii o demonstreaza!

0views

Situația din Siria a ajuns în punctul în care a devenit subiectul principal prezentat și dezbătut de mass media. Unghiul din care a fost prezentată întreaga situație, cum că regimul sirian ar fi folosit gaz sarin în atacul de săptămâna trecută, în care și-au pierdut viața peste 1400 de oameni, a generat la prima vedere o reacție împotriva acestor atrocități din partea Statelor Unite.

Din acel moment, președintele american Barack Obama, condus de un impuls greu de digerat, a anunțat că armata SUA este pregătită pentru a efectua un atac armat asupra Siriei. Astfel, se speră că se va face dreptate, chiar dacă zeci de mii de oameni vor fi expuși pericolului exploziilor rachetelor care vor fi lansate. În consecință, Obama critică guvernul sirian pentru că a ucis 1400 de oameni, dar este pregătit să lanseze sute de rachete cu rază lungă, care cu siguranță că vor curma viața a zeci de mii de oameni.

Timp de mai bine de o săptămâna, mass media a fost intoxicată cudovezi”, provenite din partea agențiilor americane, care incriminau regimul din Siria și susțineau că drepturile omului au fost încălcate. Mai mult de atât, guvernul american susținea că are dovezi clare în această privință. Aceste dovezi nu au fost niciodată prezentate. Oare de ce?

Pentru a face lumină cu privire la cazul gazului sarin folosit în Siria, o echipă de hackeri americani a reușit să intercepteze corespondența unor oameni importanți din SUA. Unul dintre aceștia este colonelul Anthony J. MacDonald, director al forțelor terestre din cadrul Pentagonului, care în data de 22 august primea un mail de felicitare cu privire la misiunea din Siria, de la un anume Eugene Furst. Această misiune consta în lansarea gazului sarin și crearea unei diversiuni pentru ca mai apoi guvernul să aibă unda verde pentru declanșarea unei acțiuni militare de amploare.

Datele publicate arată că Washington-ul este dispus să facă orice pentru a-și atinge obiectivele în Orientul Mijlociu.

Loading...

Sprijinul pentru opoziția guvernului sirian cu arme și bani nu a dat rezultatele așteptate și acum a fost nevoie de această diversiune pentru ca atacul armat să fie susținut de către opinia publică.

Hackerii susțin că au reușit să citească corespondența mai multor persoane de nivel înalt din Statele Unite, dar încă nu au făcut publice aceste informații.

loading...