The news is by your side.

Evoluția umană, schelete bizare și controversate

0

Unul dintre marile mistere ale științei este apariția, cu 40000 de ani în urmă, a unei rase de oameni cu caractere europene, având înălțimea cuprinsă între 2 și 3 metri, iar cutia craniană cu o capacitate de 1900 centimetri cubi.

În anul 1895, mai mulți mineri din California au descoperit scheletul unei femei cu o înălțime de peste doi metri. Au urmate alte descoperiri asemănătoare, dar poate cea mai importantă s-a produs la Argedava, Giurgiu, unde a fost descoperit în anul 1947, un schelet cu o lungime de peste 4 metri.

Săpăturile ulterioare au scos la iveală 80 de schelete de uriași. Specialiștii consideră că acești uriași au invadat Europa acum 7000 de ani și fac parte din civilizația kurgană. Românii îi numeau pe uriași jidovi și considerau că aceștia trăiau sub pământ. În alte civilizații, uriașii sunt numiți veghetori.

Cum a apărut această rasă umană rămâne un mister pentru lumea științifică. Sunt cercetători care susțin teoria că uriașii s-au format ca urmare ale unor experimente pe care le-au realizat extratereștrii.

În anul 2003, cercetătorul Dan Farcaș afirma că 50% dintre răpiri au ca scop reproducerea realizată de entități nepământene. Produsului de concepție i se modifică informația genetică. Scopul acestor experimente este acela de a crea o rasă de supraoameni.

Profesorul David Jacobs susținea că hibrizii au aspect uman și intelect de extratereștri. În Biblie, uriașii sunt numiți nephilimi. În ebraică, traducerea acestui cuvânt este cădere. Într-un manuscris descoperit la Marea Moartă există un text în care uriașii sunt considerați copii ai veghetorilor, zeii veniți din cer.

În anii 70, într-o galerie de la Roșia Montană a fost descoperit un schelet cu o lungime de zece metri. Scheletul a fost preluat de serviciile secrete și transportat la un laborator din Moscova.

După anii 90, ziarul rusesc Pravda a publicat un amplu articol despre schelete de uriași descoperite în Rusia. În timpul antrenamentelor pe care scafandrii le-au efectuat în lacuri de mare adâncime din Siberia, scafandrii au întâlnit creaturi subacvatice cu aspect uman cu o lungime de peste trei metri. Acestea purtau pe cap niște căști și nu aveau aparate de respirat.

schelet Evoluția umană, schelete bizare și controversate

Scriitorul Mihail Demidenko a însoțit mai mulți ofițeri ai Statului Major într-o misiune în vestul Tibetului. Soldați ai Armatei Roșii au scotocit una din peșteri și au descoperit uriași amfibieni.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și