Evoluția ochiului uman, un mister pe care știința nu îl poate explica

Evoluția ochiului uman, un mister pe care știința nu îl poate explica

Zeci de ani teoria lui Darwin a fost considerată singura teorie plauzibilă privind originea și evoluția omului. Începând cu anii 80, peste 500 de oameni de știință au semnat un studiu în care au demolat tot fundamentul celebrei teorii.

Oameni de știință laureați ai premiului Nobel au demonstrat că ADN-ul uman s-a format ca urmare a unor mutații genetice aleatorii, niște bizarerii care nu pot fi explicate și care sunt de origini extraterestre.

Originea și evoluția omului sunt un miracol. Toate acestea s-au produs sub monitorizarea unei inteligențe nepământene, susțin semnatarii studiului.

Alfred Worden, astronaut în cadrul misiunii Apollo 15, declara, noi, oamenii, avem origini extraterestre. Studiați textele sumeriene și veți descoperi adevărul.

Suntem reticenți să acceptăm astfel de teorii și de cele mai multe ori, preferăm educația tradițională care nu ridică multe semne de întrebare. Ceea ce nu înțelegem trebuie luat așa cum e.

A. N. Wilson este autorul cărții Darwin was wrong, Darwin greșit, în care este prezentată teoria lui Darwin ca fiind un mit care a indus în eroare o mulțime de intelectuali, a inspirat mișcări politice, sociale cu ideologii dubioase. Împreună cu Marx, Darwin a devenit unul dintre pilonii cei mai trainici și de lungă durată ai secularismului.

Cei doi au generat o religie seculară, au dat argumente în sprijinul ateismului, influențând profund religia, creștinismul, teologia. Teoria lui Darwin a fost o teorie falsă care a avut influențe majore asupra umanității.

Wilson, reîntoarcerea la teism

Darwin nu a putut explica în teoria sa câteva aspecte esențiale privind apariția omului. Ochiul este unul dintre acestea.

Pentru a ajunge la complexitatea de astăzi, ochiul ar fi avut nevoie de un proces evolutiv extrem de complex, mai lung decât vechimea vieții pe pământ.

Abilitatea omului de a vorbi și de a avea un vocabular sunt două teme care nu pot fi susținute de teoria lui Darwin. Capacitatea omului de a iubi din convingere, din conștiință, este o altă temă nesustenabilă de teorie.

Niciun animal nu iubește din conștiință. Instinctul este factorul primordial în dragostea lui.

ochiiWilson afirma că nu suntem o grămadă de carne, suntem o ființă spirituală. Gândim, compunem muzică, scriem poezii, lucruri pe care un animal nu le poate face.

Însuși Darwin și-a revizuit cartea de căpătâi, Originea Speciilor, de șase ori, convins fiind că teoria lui are lacune.

loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This