EVENIMENTUL DE LA ROSWELL, DUPĂ 60 DE ANI, MAI ACTUAL CA ORICÂND

Afacerea Roswell este evenimentul cel mai probant al faptului că extratereștrii ne vizitează, cu toate că foarte mulți neagă acest lucru, sau încearcă să-l țină ascuns. Guvernul american a dat un răspuns sumar, susținând că în orașul Roswell s-a prăbușit un balon sondă, care avea drept scop de a spiona zonele nucleare din Rusia. Evenimentul s-a produs în iulie 1947.

În 8 iulie 1947, proprietarul unui teren din apropierea orașului Roswell, descoperă că pe o suprafață de aproape un kilometru, pe terenul său, copacii erau arși, se formase o groapă foarte mare, resturi metalice împrăștiate pe toată suprafața. Șeriful împreună cu poliția militară au sosit la fața locului. În aceeași zi, purtătorul de cuvânt al poliției militare dă un comunicat în care spune că un obiect zburător neidentificat s-a prăbușit în apropiere de orașul Roswell.

Comunicatul a făcut vâlvă și panică în întreaga lume. A doua zi, comunicatul inițial este modificat cu un altul în care se spune că aparatul prăbușit este de fapt un balon sondă și toată lumea să stea calmă, pentru că situația este sub control. Jesse Marcel, primul ofițer care a ajuns la fața locului, declară în 1978, că au fost obligați de către autorități să schimbe primul comunicat și că de fapt, a fost vorba despre un OZN, sub forma unui disc. El și-a continuat interviul, susținând că respectivul obiect zburător nu avea inscripționat în exterior sigla armatei americane și nu au găsit la fața locului motorul sau mecanismul care propulsa obiectul zburător.

Ofițerul vorbește despre faptul că au fost recuperate bucăți din corpul unor creaturi care aveau vagi asemănări cu omul. Unele persoane pentru a aplana realitatea au lansat teoria unui complot, pe care rușii l-ar fi pus la cale, pentru a doborî balonul sondă. În 1980, apare o celebră carte a unui jurnalist american, care timp de câțiva ani a intervievat peste 50 de persoane, martori oculari.

Materialul recuperat de la fața locului nu era de origine terestră. Proprietarul terenului care a recuperat primul bucăți de metal, le-a predat unor specialiști care făceau anchetă separat de autorități și au confirmat acest lucru. Mulți ani mai târziu, FBI-ul a recunoscut că materialul original recuperat de la locul accidentului a fost înlocuit cu materiale de origine terestră și că totul a fost o manipulare a opiniei publice.
În ceea ce privește corpurile extratereștrilor, acestea au fost înlocuite cu manechine din plastic, autoritățile susținându-și în continuare varianta. Printre martorii autentici, au fost infiltrate persoane, care nu aveau calitate de martori oculari, cu scopul de a compromite depozițiile reale.

Loading...

Toată mușamalizarea cazului s-a făcut prin cel mai înalt ordin al autorităților americane.
Cadavrele extratereștrilor au fost autopsiate în cel mai secret mod, câțiva medicii apropiați autorităților, participând la analiza acestora. În anul 1993, un film apare pe piața londoneză, care prezintă autopsia unui extraterestru. Unii specialiști l-au considerat o făcătură ieftină, alții din contră, l-au considerat ca fiind autentic.

roswell

Filmul a fost retras foarte repede de pe piață, fără multe explicații. De curând, a fost făcută publică o telegramă, transmisă de poliția militară, aflată la Roswell, în care se spune că la fața locului pe lângă cadavre, s-au găsit și niște creaturi, care seamănă cu oamenii, și au fost recuperate, fiind rănite, dar în viață. Au existat zvonuri că Bill Clinton, în mandatul lui de președinte, ar fi vizitat baza unde sunt ascunse cadavrele extratereștrilor recuperați de la Roswell.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...