Evenimente extraterestre – Cazuri înspăimântătoare și inexpicabile

Trinidad este o insulă situată în Oceanul Atlantic. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, insula a fost utilizată ca bază militară. Până în anul 1957, insula a fost abandonată. În perioada următoare, guvernul brazilian hotărăște să amplaseze pe insulă o stație meteorologică și un post oceanografic.

În 16 ianuarie 1958, un vapor brazilian care era destinat cercetării oceanografice se pregătea să părăsească insula cu destinația Rio de Janeiro. La bord se aflau 300 de persoane. Plecarea a fost întârziată de apariția unui obiect zburător care a survolat în mare viteză insula.

Pe insulă se afla și unul dintre cei mai experimentați fotografi brazilieni care a surprins mai multe imagini cu misteriosul obiect. În 14 secunde, timpul în care obiectul a survolat insula, au fost realizate 6 fotografii. Acestea au fost predate oficialilor armatei și președintelui Braziliei, care le-au prezentat presei. Fotografiile au fost analizate și confirmate ca autentice.

În următoarele luni, încă cinci apariții ale unor obiecte zburătoare au fost observate și fotografiate. În anul 1968, România avea să intre în atenția cercetătorilor prin fotografia unui OZN care a survolat pădurea Hoia Baciu. Despre imaginea surprinsă s-a spus că este cea mai clară fotografie a unui OZN.

După ce au fost publicate aceste imagini, în presa de specialitate au început să fie publicate alte dovezi privind aparițiile OZN-urilor. Opinia publică începuse să prindă curaj asupra unui fenomen care fusese negat sau marginalizat cu intenție zeci de ani.

Loading...

Data de 27 octombrie 1964, rămâne în istorie ca fiind un eveniment extraterestru la care au fost martori peste 10000 de persoane care asistau la meciul de fotbal dintre două echipe din campionatul italian, Florența și Pistoia.

Deasupra stadionului din Florența, în prezența a 10000 de persoane, două OZN-uri, cu formă sferică, luminoase, au survolat timp de câteva minute stadionul. Meciul de fotbal s-a întrerupt și toți spectatorii au asistat la un fenomen inedit. O ploaie de filamente gelatinoase, de culoare albă, care în contact cu pielea se dezintegrau.

Filamentele au produs pe suprafața terenului forme sferice, cu diametrul de trei metri. Italienii au numit fenomenul Părul îngerilor.
În același an, fenomenul s-a repetat în Tucuman, Argentina. De menționat este faptul că pe toată suprafața sferelor formate, vegetația era arsă.

Evenimente extraterestre – 1967, incidentul Malmstrom

Malmstrom este o bază militară situată în Montana, SUA. În martie 1967, guvernul american a fost în alertă de gradul zero, după ce două OZN-uri au survolat baza militară și au dezactivat toate rachetele nucleare.

rp_ozn1.jpg

Timp de câteva minute, două OZN-uri au staționat deasupra bazei militare, timp în care toată aparatura de la Malmstrom nu a mai funcționat. Documente declasificate 50 de ani mai târziu, au prezentat starea de alertă generală care a fost în rândul armatei americane și conștientizarea faptului că nu se poate lupta cu o forţă extraterestră extraordinar de puternică.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și