Descopera

Evenimente catastrofale se vor produce din cauza intrării în sistemul solar a piticei maro, Nemesis

Din punct de vedere al catastrofelor naturale, luna august al acestui an a fost una tumultuoasă. Mai multe cutremure au zguduit diverse zone ale globului, Peru (magnitudine 6,9), Chile (magnitudine 6,4), California (magnitudine 6,1), Insulele Sandwich (magnitudine 5,5 și 5,1), Islanda (magnitudine 5,2) și Turcia (magnitudine 5.0), cât şi numeroşi vulcani au erupt fără nicio avertizare anterioară.

Aceste evenimente naturale se pare că au legătură cu un alt fenomen straniu şi controversat. Conform ultimelor declaraţii neoficial ale fostului specialist NASA, Pattie Brassard, celebra Planetă X sau Nemesis începe să pătrundă uşor, dar sigur în sistemul nostru solar. Acest eveniment este cel care va precede o aliniere a piticei maronii cu Soarele, moment în care specialiştii NASA, cât şi armata americană, vor fi pregătiţi de un cutremur major, care probabil că va scufunda California. Cel puţin acestea sunt previziunle sumbre pentru anii viitori, atunci când Planeta X se va apropia suficient de mult de Terra.

Cel de-al doilea soare, Nemesis are o masă de zece ori mai mică decât a Soarelui, dar una dintre planetele pe care le aduce cu ea, Kachina este de patru ori mai mare decât Jupiter. Acesta este cunoscută şi sub numele de steaua albastră, întâlnită în cele mai multe dintre profeţiile tribului Hopi.

Pitica maronie va avea un efect dezastruos asupra planetei noastre şi conform informaţiilor preluate din istoria antică a celor mai vechi civilizaţii care au trăit pe Terra. Nemesis trece la circa 3600 de ani pe lângă planeta noastră şi lasă în urmă catastrofe de proporţii, care în cele mai multe dintre cazuri pun viaţa în pericol.

Ce a fost de fapt în 12 decembrie 2012?

Bineînţeles că nu putem să nu ne aducem aminte de această dată fatidică şi de publicitatea făcută în jurul evenimentului care trebuia să aducă sfârşitul lumii. Conform unor voci, ale specialiştilor care au dorit să rămână anonimi, această dată a fost pur şi simplu inventată de către elitele mondiale pentru a induce în eroare opinia publică. S-a cunoscut foarte bine psihologia maselor, în condiţiile în care la acea dată trebuia să apară Nibiru şi să aducă sfârşitul lumii, dar a fost o aleasă intenţionat o dată anterioară pentru ca oamenii să uite sau pur şi simplu să nu mai creadă nimic atunci când vine vorba despre această planetă misterioasă.

loading...

Se pare că manipularea la nivel global a funcţionat pentru că în prezent orice informaţie cu privire la Planta X a devenit neverosimilă şi chiar desprinsă din cărţile de poveşti. În acest fel, toate mizeriile şi poveştile din jurul datei de 21 decembrie 2012 au fost inventate de către elite pentru a manipula şi distorsiona ideea cu privire la sfârşitul lumii.

Ceva mare se apropie?

Marshall Masters, un fost reporter CNN, care a realizat numeroase reportaje cu privire la Nemesis, a oferit un interviu în care a anunţat că în perioada următoare ceva mare se va apropia de sistemul nostru solar şi mai apoi de Terra.

nibiru - Evenimente catastrofale se vor produce din cauza intrării în sistemul solar a piticei maro, Nemesis

Conform declaraţiilor sale, acel ceva mare nu se referă strict la o planetă, ci la un întreg sistem solar, care conţine mai multe planete. Odată ce aceste planete se vor apropia de Terra, numeroase modificări se vor produce. Nu se poate spune în prezent dacă viaţa de pe Terra va fi pusă în pericol, dar este se vehiculează ideea că apoi o nouă lume se va naşte din cenuşa celei actuale. Această lume va fi una mult mai evoluată şi mersul social se va dezvolta pe baze morale şi etice. De asemenea, spiritualitatea va juca un rol important în noua lume.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top