Take a fresh look at your lifestyle.

Evanghelia Pierdută: Iisus a fost căsătorit cu Maria Magdalena și au avut 2 copii

Un manuscris vechi de peste 1500 de ani, aflat în posesia British Library, a fost tradus recent și oferă noi informații și perspective asupra vieții lui Iisus. Manuscrisul, supranumit și Evanghelia Pierdută, a fost tradus de doi specialiști în aramaică, Barrie Wilson şi Simcha Jacobovic și arată faptul că Iisus a fost căsătorit cu Maria Magdalena și au avut împreună doi copii, informează The Independent.

Evanghelia pierdută este un text vechi de peste 1500 de ani, scris în limba aramaică și care a fost uitat timp de centenarii în arhivele British Library. Din pură curiozitate sau pentru a descifra și a arăta adevărul despre trecutul omenirii, cei doi specialişti, Barrie Wilson şi Simcha Jacobovic, au depus o muncă asiduă pentru traducerea textului.
Informațiile care au ieșit la iveală sunt de-a dreptul uluitoare și schimbă cu desăvârşire percepția asupra religiei, dar și asupra vieții celui mai important om care a trăit pe această planetă, Iisus. Conform scrierilor antice apelativul de Fecioara Maria nu a fost niciodată atribuit mamei lui Iisus, așa cum ne arată Biblia, ci Mariei Magdalena. Cea din urmă, nu a fost o prostituată, ci mai degrabă o sfântă care i-a fost alături soțului său Iisus.

Mai mult de atât, cei doi au avut și doi copii, ale căror nume nu se cunosc în prezent. Aceste informații cruciale sunt de-a dreptul incredibile pentru că odată ce veridicitatea lor va fi confirmată, perspectiva asupra religiei creștine se va schimba dramatic. În acest fel, Iisus a avut o soție, pe care a iubit-o și cu care a avut 2 copii.

iisus

Această descoperire demonstrează încă o dată că de fapt sensul vieții are la bază dragostea, dar și ideea de familie. Chiar dacă acest ultim aspect a fost refuzat de către cei care au transmis de sute de ani învăţăturile biblice, iată că în cele din urmă adevărul iese la suprafaţă și îl prezintă pe Iisus ca pe un sfânt, dar care a gustat din plăcerile vieții exact precum un om obișnuit.

loading...

Comentariile sunt închise.