Eu sunt lumina! Imaginea lui Iisus apare pe cerul Italiei

Eu sunt lumina! Imaginea lui Iisus apare pe cerul Italiei

Imaginea lui Iisus a apărut printre norii unui oraș din Italia. Evenimentul este unul extraordinar și fotografiile prezentate pe internet au provocat numeroase reacții.

În seara zilei de vineri, 1 martie 2019, mai sus de linia orizontului a apărut o ciudățenie. Lumina Soarelui a creat o imagine spectaculoasă pe cerul orașului italian Agropoli.

Cei care au văzut-o și au fotografiat-o susțin că este vorba despre un semn pe care Iisus îl transmite omenirii.

Alfredo Lo Brutto, cel care a făcut publice imaginile ciudate a declarat pentru un ziar local că este convins că a văzut imaginea lui Iisus pe cer. De asemenea, italianul crede că ceea ce a văzut pe cer seamănă extrem de bine cu celebra statuie Cristo Redentor (Cristos Mântuitorul) din Rio de Janeiro.

„Am fost încântat de ceea ce am văzut. Nu prea împărtășesc poze pe social media, dar când am făcut-o pe asta, am simțit imediat că am vrut ca și alți oameni să o vadă, pentru că era atât de frumoasă.”, susține
Lo Brutto.

Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase și odată ajunse pe rețele de socializare au stârnit numeroase opinii și controverse.

Cei mai mulți sunt de părere că imaginile înfățișează un fenomen straniu sau mai degrabă un semn din partea divinității. De asemenea, se crede că venirea lui Iisus nu este foarte departe, dar până se va produce marele eveniment, divinitatea le arată oamenilor semnele prevestitoare.

Aceste semne au rolul de a-i face pe oameni să se îndrepte și să aleagă drumul cel drept și greu pentru a parcurge cu bine viața.

De partea cealaltă, există și oameni care cred că este vorba despre o iluzie optică și nimic mai mult.

Cu toate acestea, cert este că în acea seară, razele Soarelui au creat un spectacol formidabil, care trebuia capturat și expus lumii întregi.

CATEGORIES
Share This
>