Take a fresh look at your lifestyle.

Etapa dinaintea morții! Visele care îi pregătesc pe oameni pentru marea călătorie

Avem tendința de a considera moartea sfârșitul vieții. Poate că în realitate, lucrurile nu stau așa. Doctorul Christopher Kerr și echipa sa dintr-un spital din Buffalo au studiat visele pacienților care se aflau în stadii avansate de boală, în ultimul stadiu al vieții. Au fost studiate peste 14000 de vise ale muribunzilor.

După acest experiment, care a durat zeci de ani, doctorul Kerr a ajuns la concluzia că toate visele au niște caracteristici comune. În visele lor, pacienții auzeau voci ale cunoscuților care decedaseră sau aveau viziuni cu persoane dragi lor decedate, de la părinți, frați, surori sau copii.

Doctorul Kerr numește aceste vise etapa de pregătire înainte de mare călătorie în lumea celor drepți. De-a lungul vieții, ne amintim foarte rar de ceea ce visăm. De această dată, visele erau redate cu multă precizie și cu împăcare asumată. Nu erau singuri în necunoscuta călătorie pe care aveau să o facă.

În cazul copiilor care au trăit o perioadă mai scurtă de timp, visele sau viziunile sunt legate de animale de companie sau persoane decedate din familie pe care nu le-au cunoscut.

Nikola Tesla spunea, atunci când oamenii vor studia astfel de fenomene, care nu sunt fizice, știința va face progrese cu cel puțin zece ani. Aceste fenomene au fost numite imateriale și unii specialiști le-au corelat cu legile fizicii cuantice.

În urma studiilor efectuate, profesorul Kerr a tras la multe concluzii cu privire la visele care se produc înaintea morții.

Loading...
  • Visele par a fi reale.
  • Evenimentele din vis se desfășoară după o schemă logică.
  • Subiectul are un dialog cu o voce foarte clară cu cei din vis.
  • Dialogul are un mesaj pozitiv, de dragoste, încredere, împăcare sau de pocăință.
  • Detaliile din vis sunt redate cu mare precizie.

Profesorul Kerr consideră că aceste vise fac parte din etapa de pregătire a trecerii într-o altă lume, care poate fi liniștită sau dureroasă. În momentul în care omul este pe patul morții, își pierde masca. Nimic nu este mai expresiv decât mărturia unui muribund.

De ce visăm?

Infirmiera care l-a îngrijit pe Voltaire spunea că înainte să moară, acesta, care se afla într-o stare de somnolență, cerea iertare. Medicul personal al lui Napoleon declara că acesta a avut o moarte groaznică. Ore în șir, a strigat și și-a cerut scuze unor persoane imaginare.

Socrate spunea că moartea este dată ca răutatea omenească să nu dăinuie veșnic pe pământ. Înainte de mare trecere, fiecare se pocăiește.

loading...

Comentariile sunt închise.