Ești un suflet bătrân? 7 caracteristici ale sufletelor care au trecut prin ciclul evoluției

Ești un suflet bătrân? 7 caracteristici ale sufletelor care au trecut prin ciclul evoluției

Un suflet bătrân este mărturia vie că viața este dinamică și urmează un ciclu bine stabilit. Atunci când ne referim la un suflet vechi sau bătrân, trebuie să ne gândim că acesta a mai experimentat și alte vieți și nu este pentru prima dată pe această planetă.

În încercarea de a defini ceea ce înseamnă un suflet bătrân, am ales să vă prezentăm mai multe caracteristici evidente ale acestuia. Sufletele bătrâne există și chiar tu poți fi unul dintre ele, dacă îndeplinești caracteristicile de mai jos.

1.Sufletele vechi nu au nevoie de companie

Dacă ai un suflet bătrân ai ajuns de foarte multă vreme la concluzia că indiferent de circumstanțe, în această lume existăm singuri, trăim singuri și murim la fel de singuri.

2.Cunoașterea este o necesitate

În general oamenii învață atât cât le este necesar. Se ajută de cunoaștere pentru a realiza anumite lucruri într-un domeniu. Un suflet bătrân are nevoie de cunoaștere în toate domeniile și focul viu al cunoașterii arde permanent în el.

3. Spiritualitatea

Nivelul spiritualității este unul superior față de al celor din jurul tău. Pentru un suflet bătrân spiritualitatea înseamnă un mod de viață și nu o necesitate.

4.Viața este doar un moment

Un suflet vechi și evoluat știe și simte că viața este doar o etapă în ciclul evoluției. El nu se ancorează prea mult în ideea că aici și acum se petrece totul. Există și alte etape, dincolo de moarte.

5. Bunurile materiale

Bunurile materiale nu reprezintă motivul pentru care trăiește. Acestea sunt la fel de efemere precum tot ceea ce este în jurul său. El se bazează cel mai mult pe ideea de a fi și nu pe cea de a avea.

6. Realitatea alternativă

rp_suflet-vechi.jpg

Nu este vorba despre lumile paralele sau universuri din alte dimensiuni, ci de faptul că un suflet vechi știe că realitatea este o mare iluzie, în care oamenii trăiesc fără a fi prea conștienți.

7. Nu își găsește locul

Încă din copilărie, un suflet bătrân nu și-a găsit locul în colectivitate și nici în societate. Nu este vorba că nu se poate integra, ci că simte că aparține unei lumi diferite sau pur și simplu altui loc.

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)