Take a fresh look at your lifestyle.

Ești un adult indigo? 7 caracteristici ale acestor oameni speciali

1

Omul este în permanentă evoluție. La sfârșitul anilor 1950 a apărut pentru prima dată reprezentanții unei noi rase umane, oamenii indigo. Pentru o perioadă lungă de timp, acești omeni au fost considerați ciudați, motiv pentru care au fost considerați inferiori. Abia la începutul anilor 1990, termenul de adult de indigo a fost pe deplin înțeles și apoi mediatizat.

La început s-a vehiculat termenul de copii de indigo, pentru ca mai apoi aceștia să devină adulții indigo din ziua de astăzi. Pentru a înțelege cât mai bine atributele acestor persoane, am ales să prezentăm 7 caracteristici, care îi disting pe adulții indigo de oamenii normali.

1. Persoane rupte din realitate sau normalitate

Adultul indigoo este diferit față de un om normal. Ei nu pot accepta autoritatea celorlalți și nu se pot adapta unui sistem rigid. Se opun normelor aberante, dar și regulilor stricte impuse de societate. Nu aleargă cu disperare după averi și prețuiesc mediul înconjurător mai mut decât orice.

2. Caută răspunsuri și vor să înțeleagă

O persoană indigo nu va fi niciodată nepăsătoare. Ea vrea să înțeleagă și să găsească răspunsurile la cele mai grele întrebări ale vieții. Caută și nu are liniște, pentru că focul cunoașterii din interiorul său trebuie hrănit cu orice preț.

3. Adulții indigo și empatia

Sunt extrem de empatici. Suferă atunci când văd suferința altor persoane și vor renunța la ei pentru a-i face pe ceilalți să fie mai bine. Această caracteristică este total opusă oamenilor normali, care trec nepăsători pe lângă suferința celorlalți.

Loading...

4. Respectul pentru natura

Unul dintre cele mai mari mistere ale vieții este natura. Mediul înconjurător, care ne respectă și ne susține pentru a ne duce viața. Natura este prima noastră mamă și ciudat este că nu o respectăm deloc. Adulții indigo știu acest lucru și legătura lor cu natura este una extrem de strânsă.

5. Spiritualitatea pe primul plan

Diferența dintre verbul a avea și a fi este una imensă. Spiritualitatea pornește din interior și se reflectă în viața de zi cu zi. Adulții indigo au realizat de pe timpul când au fost copii indigo că drumul spiritualității trebuie urmat cu sfințenie și doar atunci când investești in dezvoltarea ta interioară vei găsi pacea absolută.

6. Misiunea

Adulții indigo știu că au o misiune, un scop precis în viață. De mici au realizat că sunt diferiți față de ceilalți și au căutat cu disperare să-și descopere misiunea. În cele din urmă au descoperit-o și în prezent își trăiesc viața în funcție de acest aspect primordial.

adult indigo

7.Intuiția

Unul dintre cele mai importante atribute ale adulților indigo este intuiția. Aceasta este caracterizată precum o forță interioară, care izvorăște nu din creier, așa cum am putea crede, ci din suflet și care transmite informații prețioase cu privire la ceea ce se va întâmpla. Aceasta energie este de natură divină.

 

loading...