Take a fresh look at your lifestyle.

Este sau nu sfarsitul lumii in 2012?

Este sau nu sfarsitul lumii in 2012? Au mai ramas trei luni pana cand vom avea raspunsul la aceasta intrebare sau este deja! In anul 2012 nu vine sfarsitul lumii,omenirea va trai mii de ani pe aceasta planeta daca isi revizuieste criza ecologica, astfel disparand din motive de prostie,prin distrugerea naturii.

O civilizatie barbara, cu obiceiuri sangeroase, cu un algoritm gresit de masurare a timpului, poate avea raspunsuri pe care nici omul modern nu le are? In calendarul mayas exista o data de inchidere a unui ciclu,acea data a fost interpretata ca fiind 21.12.2012,deci prin interpretare s-a ajuns la respectiva zi.

Toate marile civilizatii au profetii ce vorbesc de sfarsitul lor. In toate religiile se vorbeste de un sfarsit,fiecare descriindu-l intr-un mod particular, astfel la crestini vine Iisus fiind Apocalipsa, la musulmani vine Mohamed, iar la budisti, chiar Budha. Unele catrene ale lui Nostradamus au fost interpretate ca sfarsit a acestei lumi.

Profetiile Maya de fapt se inscriu intr-o linie caracteristica mentalitatii umane si sunt deosebite prin interpretarea lor. Ce s-a spus in urma cu sute de ani stim sau nu stim,daca cei ce le-au interpretat au intrat intr-un fenomen de iluminare si au spus mai mult decat mayasii? In timp ce ne concentram pe o civilizatie disparuta de sute de ani de zile care a avut reusite,dar nu trebuie sa exageram cu ele (egiptenii cu mult inaintea lor au construit piramidele si in timp ce ei faureau semiramidele,in Europa apareau constructii mult mai sofisticate prin maiestria arhitecturala si tehnica de constructie) este posibil ca interpretii profetiilor Maya sa fi interactionat cu un fenomen de iluminare,adica interpretii au transmis un mesaj omenirii diferit de cel din profetii sau mai complex celui din profetii. Daca se va face o noua corelare a datei din calendarul mayas in calendarul gregorian,se va constata ca nu rezulta 21.12.2012!

Daca data de 21.12.2012 a rezultat printr-un fenomen de iluminare a interpretilor Profetiei Maya,inseamna ca prin ea ne este transmisa un volum mai mare de informatie si trebuie formulate mai multe interpretari acestei date. In primul rand data arata ca este o simetrie de 1 si 2,deci ar putea fi vorba de un fenomen ce se coreleaza cu o caracteristica de 2+1,adica la o faza de tip 2 se adauga o noua faza. De asemeni data ne spune ca pe planeta este noaptea cea mai lunga,deci este un fenomen ce va avea drept consecinta o modificare in algoritmul zilei?

De ce atribuim fenomenul de iluminare numai stramosilor si nu-l consideram ca fiind actual? Atunci profetia Maya ar avea o astfel de explicatie: printr-o iluminare,interpretii unei profetii strabune au comunicat ca omenirea este in pragul unui moment de rascruce,fiind vorba de inchiderea unui ciclu si deschiderea unui nou ciclu pentru planeta. De asemeni ei au transmis si o data semnificativa 21.12.2012,ce poate fi o data directa sau prin combinatia acestor numere si cifre, rezulta alta (de exemplu: 12 ca zi , iar luna este 21-12=9, anul 2012,adica 12.09.2012 sau 21.09.2012,o alta varianta: 21+12=33,21-12=9,21-12=9 (12 se repeta),33-9-9=15, data fiind 15.09.2012, 2+1=3,23.09.2012 samd) sau se interpreteaza printr-o corelatie cu momentul astronomic al respectivei zile. Deci 21.12.2012 este o data directa sau o data indirecta?

Fenomenul de iluminare s-a manifestat permanent in istoria omului si este o diferenta de fenomenul de clarviziune.Prin acest fenomen omul vine in contact cu Inteligenta Kosmosului ce ii transmite diferite informatii cu caracter preponderent stiintific.Informatiile sunt corelative cu nivelul de cunoastere a omului,iar conform scrierilor religioase la un anumit moment volumul primit va fi mare, fiind marea iluminarea sau Apocalipsa (cuvantul se traduce ca marea revelatie).

Suntem in luna septembrie,iar pana in decembrie numai sunt decat trei luni. Daca luna septembrie va fi o luna linistita,in decembrie ne vom bucura de un sfarsit de an obisnuit,fara nici un fel de fenomen major,iar anul 2012 va deveni 2015 ( 2+1+2=5)!

Articol semnat: Eshara Avi

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și