The news is by your side.

Este calatoria in timp posibila? In 1938 o femeie vorbea la telefonul mobil – Video

0

Călătoria temporală este una dintre cele mai ciudate calități ale Universului. Dar este oare posibil ca să călătorim în timp? Nu putem să răspundem cu exactitate la această întrebare, dar putem să vă spunem că am descoperit o filmare video, efectuată la fabrica Dupont din Massachusetts, SUA, undeva prin anul 1938, care ridică numeroase semne de întrebare despre ceea ce este de fapt timpul.
O femeie oarecare pare să vorbească foarte relaxată la telefonul său mobil în timp ce se îndreaptă spre locul de muncă. Ținând cont că acțiunea se petrecea în 1938, nu putem decât să ne întrebăm dacă călătoria în timp este posibilă pentru că altfel nu se poate explica ceea ce căuta telefonul mobil în acea perioadă.

calatoria-in-timp Este calatoria in timp posibila? In 1938 o femeie vorbea la telefonul mobil - Video

Oamenii de știință evită să folosească expresia călătorie în timp pentru că Universul este o complexitate aproape infinită a cărui legi nu sunt pe deplin înțelese de către oameni. Conform teoriilor oamenilor de ştiinţă, există diverse zone în care timpul se comasează și astfel se pot suprapune trecutul cu prezentul și cu viitorul. Atunci apare călătoria în timp, care nu este o călătorie propriu-zisă ci într-un punct, pentru o perioadă, o persoană, sau un lucru din trecut poate să apară în prezent sau în viitor. Și inversa este valabilă.

Priviți cu atenție imaginile de mai jos și vă rog să vă exprimați părerea voastră. Femeia din imagini vorbește la un telefon mobil sau nu?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și