Descopera

Este Barak Hussein Obama cel de-al treilea Antihrist?

3views

În creștinismul popular, Antihrist personifică întruchiparea răului absolut într-un singur individ, adversar al creștinismului, sau un epitet cu care poate fi numit un activist eterodox cu scop disprețuitor.

Pentru prima dată în istorie, cel care este considerat cel mai mare profet al tuturor timpurile, Nostradamus a lăsat moștenire omenirii previziunea celor 3 Antihriști. Pe cel dintâi l-a numit “Pau Nay Loron”. Acest nume provine de la trei localități din Franța: Pau, Nay şi Loron. Nostradamus scria că acest prim Antihrist va fi un împărat, care se va naște în apropiere de Italia. După cum ne-a demonstrat istoria, “Pau Nay Loron” nu a fost nimeni altul decât celebrul împărat Napoleon.

Într-o altă profeție, Nostradamus vorbeşte despre un al doilea Antihrist. L-a numit Hister. Conform specialiștilor, acest nume provine de la vechia denumire a Dunării, Ister. Conform profetului, acest om al răului devine marele conducător al Germaniei și în cele din urmă încearcă să pună stăpânire pe întreaga lume. Este la îndemâna oricui să înțeleagă că al doilea Antihrist a fost Hitler.

Nostradamus vorbește în profețiile sale și despre un al treilea Antihrist și cel din urmă. Acesta va aduce teroarea în lume și în momentul în care va fi ucis Al Treilea Război Mondial va începe și Armaghedonul va decima omenirea. Dar cine este este acest Mabhus, așa cum l-a numit Nostradamus? Primul nume care poate aduce cu acest Antihrist este Barak Hussein Obama. Ideea că actualul președinte al SUA este întruchiparea maleficului a pornit de la certificatul său de naștere. Astrologii din întreaga lume au ajuns la concluzia că data de naștere a lui Obama, 4 august 1961, ora 19,24, corespunde cu cea a Antihristului.

De asemenea, referitor las dată şi la ora naşterii, adunând cifrele zilei, lunii şi anului, rezultă cifra 11 – cea fatidică de care s-au legat toate ultimele evenimente neplăcute ale planetei (inclusiv 9/11, atentatul de la Madrid, începerea tensiunilor în lumea musulmană etc.). Adunând şi ora şi minutele, obţinem cifra finală 6, o particulă, zic astrologii şi numerologii de influenţa satanică.

Loading...

Mai trebuie spus in acest context ca deja s-a găsit in Evanghelia după Luca (10:18) ca in vorbele lui Iisus:Si am văzut pe satana ca un fulger căzând din ceruri”, in traducerea din aramaica vorbita la acea vremefulger” e echivalent cubaraq”, iardin ceruri” ar fio bamah”, cu alte cuvinte, fulgerul din ceruri căzut pe pământ ebaraq o bamah”, adică acel satana la care face referire Mantuitorul.

Iată ceea ce scria Nostradamus despre cel de-am treilea Antihrist:

Marele imperiu va fi sfărâmat,
Cel atotputernic pentru mai mult de patru sute de ani:
Mare putere ii va fi data celui întunecat, care provine din sclavi,
Ariana nu va fi deloc satisfăcută.
Mabhus va muri in curând, atunci va veni
Măcelărirea îngrozitoare a oamenilor si animalelor,
Răzbunarea va veni din o suta de teritorii
Sete si foame, când cometa (Nibiru?) va trece.

antihrist

În acest fel, Obama poate fi omul care va aduce răul în întreaga lume și în clipa morții sale un alt război mondial nimicitor se poate declanșa. Dacă este așa, doar vremurile care vor veni o pot confirma sau nu.

loading...