The news is by your side.

ESA: Satelitul lui Marte, Phobos, este de origine extraterestră și plasat pe orbită din motive necunoscute!

0

Prestigioasa Agenția Spațială Europeană (ESA) a făcut o declarație șocantă prin care susține că satelitul planetei Marte, Phobos, este artificial. Este gol pe dinăuntru și prezintă o serie de anomalii care i-au împins pe specialiști să afirme că este de origine extraterestră.

În lupta concurențială acerbă cu NASA, ESA începe să prezinte o serie de secrete impresionante despre lumea care ne înconjoară. De mai multe ori, împătimiții teoriilor conspiraționiste au încercat să demonstreze că Phobos este de origine extraterestră. S-a vehiculat ideea că ar fi chiar o navă spațială mascată sub forma unui satelit. Bineînțeles că aceste speculații au fost contestate și nu au fost luate în seamă, dar concurența între cele două agenții spațiale scoate la iveală un secret fascinant. Phobos este de origine extraterestră, adică a fost construit de către o civilizație necunoscută și plasat în orbita sa în jurul lui Marte.

Primul om care a ajuns la această concluzie fascinantă este fizicianul de origine rusă Dr. Iosif Shklovsky Samuilovich. În urma calculelor de orbită ale satelitului, Samuilovich a ajuns la concluzia că Phobos este gol pe dinăuntru. În acest sens, rusul a declarat că satelitul lui Marte ar putea fi o navă extraterestră.

Într-un interviu despre Phobos, Samuilovich explica că acest corp ceresc are o densitate extrem de redusă și o orbită care nu seamănă cu a niciunui satelit. Aceste două constante l-au făcut să creadă că este gol pe dinăuntru și că este de origine extraterestră, adică cineva l-a construit și l-a așezat pe orbita sa actuală.

Această descoperire uimitoare a fost pur și simplu ignorată, probabil din motive lesne de înțeles. Un studiu ESA, publicat recent în revista de specialitate Geophysical Research Letters, arată că Phobosnu este ceea ce au crezut mai multe generații de astronomi sau că acesta este un asteroid capturat”.

phobos ESA: Satelitul lui Marte, Phobos, este de origine extraterestră și plasat pe orbită din motive necunoscute!

Specialiștii ESA au realizat numeroase calcule cu privire la gravitația satelitului, care influențează și orbita sa. Concluzia este una uimitoare pentru că susține că Phobos este un corp parțial gol. Aceste goluri sunt prezentate sub diverse forme geometrice, fapt pentru care se avansează cu tărie ideea că a fost construit de cineva și plasat cu un motiv precis pe orbită. Deocamdată nu se poate preciza cine a construit acest fost presupus satelit, dar cercetările continuă și probabil că viitorul ne va dezvălui și mai multe lucruri interesante cu privire la originea sa.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și