Take a fresh look at your lifestyle.

ENTITĂȚILE EXTRATERESTRE, REPERCUSIUNI ASUPRA UMANITĂȚII

În 16 decembrie 2017, ziarul New York Times a publicat un articol despre existența unui program secret al Ministerului Apărării, care a avut ca scop anchetarea fenomenelor aerospațiale inexplicabile produse în perioada 2007-2012.

Programul a fost lansat după ce în noiembrie 2004, doi piloți americani au raportat că pe lângă aeronava pe care o pilotau a trecut în mare viteză un obiect zburător. Piloții au susținut că au fost la un pas de producerea unei catastrofe.

Din 2007, până în anul 2012, au fost alocați anual 22 milioane de dolari în cadrul acestui proiect. Luis Elizondo, un reprezentant al serviciilor secrete militare, a declarat că și-a dat demisia din acest proiect, ca urmare a faptului că proiectul a fost stopat în anul 2012 și că autoritățile americane nu realizează pericolul asupra securității naționale, exercitat de entități extraterestre.

Luis Elizondo a pus la dispoziția ziariștilor documente care susțineau declarațiile sale. În susținerea declarațiilor lui Elizondo s-au alăturat și reprezentanții MUFON, Rețeaua Mondială de Studii asupra OZN-urilor, care susțin că într-o locație numită Hangar No.1 există depozitate peste 70000 de documente întocmite de specialiști, reprezentanți ai marinei și aviației americane, în care sunt relatate incidente și care puteau avea repercusiuni asupra securității naționale.

În documentele puse la dispoziție ziariștilor de către Luis Elizondo sunt prezentate informații cu privire la dematerializarea OZN-urilor în momentul în care forțele terestre acționează asupra lor. OZN-urile posedă un tip de energie care le face să se dezintegreze în momentul atacului.

Ziariștii americani au făcut o paralelă între declarațiile lui Luis Elizondo și cele ale celebrului fizician Stephen Hawking, care atrăgea atenția asupra pericolului extraterestru, forme de inteligență venite dintr-o altă lume, extrem de puternice și periculoase pentru omenire.

Loading...

Hawking nu este singurul om de știință care a susținut existența unui pericol extraterestru. În anul 2015, la 60 de ani de la moartea lui Einstein, a fost publicat un document, întocmit de Einstein, cu privire la măsurile care trebuie luate la un eventual contact sau atac generat de inteligențe extraterestre.

rp_extraterestru.jpg

Documentul are 6 pagini și este o scrisoare pe care Einstein a trimis-o bunului său prieten, omul de știință Oppenheimer. El vorbește despre imposibilitatea comunicării cu entități extraterestre care au o altă structură psihologică și despre pericolul în care se află omenirea, dat fiind superioritatea entităților extraterestre.

loading...

Comentariile sunt închise.